Friday, June 26, 2009

ehem ehem.

yeeeeeaaahh!! seminggu tanpa entry. seronok seronok. kenapa nak sebok tahu pasal aku? kalau nak tahu, tanya sendiri lah. jangan hanya tahu menghadap blog je kerja. mulai hari ni, (eceh! nak buat pengumuman neh) aku da malas nak mengupdate blog tapi tak tahu sehingga bila. aku neh bukan boleh dijangka. internet gave me so much trouble. cukup untuk membuat kepala berpening-pening dan hati bersusah-susah. kehidupan pon agak bersukar-sukar buat masa sekarang. Tetapi pemandangan semakin indah dan luas sejak akhir-akhir ini. sudah boleh bernafas dengan tenang di maktab, sudah tiada mata yang perlu di jaga. HAHAHAHAHA. sudah ada sesuatu untuk dijadikan keindahan untuk diperhatikan :)) keindahan yang sudah lama aku tak dapat nikmati (kot). eceh. suke pulak, rase macam zaman muda-muda pulak. berp**a-p**a dengan hati tiada ragu-ragu. eceh. HAHA. cet. suka betol zaman remaja, sekarang sudah belia. 17 years old with 4 years of extra experience. waktu yang sesuai untuk mencelik mata dan minda. oh. dimana-mana boleh didapati keindahan ini, mahupon sambil makan malam di cafe. cewah! keindahan yang bergerak, i like!!! mungkin pada weekend contohnya seperti esok dan hari selepas esok, agak sukar T___T, tapi jangan risau minggu depan masih ada :))

** ini adalah kerja waktu terluang kami. waktu terluang yang tak banyak kami guna dengan sebaiknya (eceh!). anda kerja banyak, kami jugak kerja banyak. mind u. anda berusaha mendapat segulung ijazah, kami bukan hanya goyang kaki okek! kami berusaha untuk mendapat pengiktirafan untuk memegang segulung ijazah. anda dinilai MQA? oh tidak. bersyukurlah. tak paham sudah. HAHAHAHA

habis sudahlah. nak mentelefon keluarga pulak. sangat rindu. siapa lagi yang dapat faham anda lebih kecuali keluarga anda sendiri bukan? eceh! HAHAHA. siapa lagi yang anda perlu telefon kalau bukan keluarga? oh. siapa yang akan merindu anda kalau bukan keluarga? HEHE. ok. dah la tuh membuat ayat yang susah nak paham. aku pon kurang paham. oh. pasti akan rindu pada keindahan pada hujung minggu neh. T_____T

oh. Megan Fox lelakikah?????? klik di sini. anda tentukan. eceh! HAHA

p/s: sila bawak plastic bag kalau terasa nak tengok Drag Me to Hell. Serious. kalau muntah di tempat kejadian jangan salahkan aku. Dah warning siang-siang neh. HAHAHAHA

5 cookie[s] ready! ♥:

reenkyra on June 26, 2009 at 11:51 PM said...

haha~
kompom za'ba melenting bce entry ko neh...
huuuuuu~
drag me to hell tu bangang jek...
da jd klaka lak makcik tua tu...
huha >.<
rupa cam ko jek..
hik~

DatinSeri ♥ on June 27, 2009 at 12:15 AM said...

haha. mungkin jugak die bagi penghargaan terhadap bahasa aku. bahasa jiwa bangsa. HAHAHAHA

oh oh. makcik tu gila. geli la weh. tapi tak sangka die mati macam tu je. ceh. kesian boyfren die yg hensem. HAHAHA

reenkyra on June 27, 2009 at 12:41 AM said...

haha btol3...
ak igtkn lps dia korek kubur makcik tu, summer setel daa..
skali tgk silap envelope lak..
haru!!

the kecik on June 27, 2009 at 10:23 AM said...

hurm? aku ttggal train ke mek?
hehehehehe

DatinSeri ♥ on June 29, 2009 at 12:51 PM said...

reenkyra: memang da agak da~ HAHA. cite tu sangat eeeuuuwwww~!!!

tha kecik: kenape? rase2 banyak tetinggal ke? HAHA

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥