Thursday, June 18, 2009

Bersih membersih

Tadi buat sesi clearance laptop (eh?). Agak-agak banyak jugak sampah yang aku simpan dalam laptop ni, patut la lambat macam siput. Tibe-tibe bile buat clearance dekat folder-folder gambar, tedetik jugak nak tengok gamba-gamba lame. Hari tu dah tengok gambar-gambar dalam album zaman hingusan dan gelak secara besar-besaran dengan Ain sampai tegolek-golek. Banyak jugak gamba puaka yang aku dah lupa. Otak muda lagi, gambar tu je yang tua. Sebab tu susah nak re-call balik. Gila punya lawak la muka seketul-seketul kawan-kawan hingusan. Dah la semua kurus-kurus waktu tu, tapi sekarang? MasyaAllah.. Aku tak cakap ape-ape okek! Muka semua tak boleh blah, kontrol hingus dari melimpah ke ladang gandum. Ain pulak yang mengada suruh upload kat facebook sebab waktu tu dia kurus, nak bagi bukti lah tu dekat masyarakat sekeliling bahawasanya dia kurus. HAHAHA.


Lagi beberapa hari dah perlu melangkah keluar dari rumah, bukan kene halau la. Golongan yang kurang waras yang gelak macam gajah pon mak ayah aku tak halau kalau datang rumah. Kalau species T-Rex datang rumah pon mak aku buat muka cool je sebab kat sini memang banyak generasi-generasi yang kurang kecik, dah tak heran dah, ni kan pulak makhluk dari Planet Katak Lembik. Kalo nak datang rumah aku tu, boleh la bawak buah tangan :)) Dah perlu pulang ke pangkuan kesayangan. Memang tak perlu menahan sebak lah kalau nak balik sebab nanti dalam pejalanan bukan air mata yang keluar, saliva yang agak masam masin dan pahit bakal meneman perjalanan. Hari pertama kat sana, confirm dah buat countdown untuk balik cuti semester. Tampal besar-besar dekat pintu bilik. Memang cun lah! :))

Result la yang paling digeruni. Cis betol. Salah satu part paling tak suke ialah waktu result keluar. Penat la nak hasilkan hormon adrenaline selalu, nak jimat sikit pon tak boleh. Harapan aku, takkan lah nak gagal kan? Bengap sangat la aku neh kalo berharap nak gagal. Walaupon mempunyai pelbagai rintangan dan dugaan sewaktu minggu exam, aku nak jugak la result aku cool macam aku. Kalau tak, nanti aku salahkan penyakit-penyakit yang melanda waktu exam pulak, sape yang nak dengar? Hah! Yang bace blog aku jugak yang seksa. (ceh. perasan ade orang bace blog aku. HAHAHAHA). Sile doakan untuk result yang lebih cemerlang! (eceh! bersemangat pulak hari ni).



*study group + ubat migrain HAHAHA*




*SBE*

HAA. Ntah ape-ape letak gamba SBE. Lawak sungguh budak-budak hingusan, sebab baru potong rambut seharian nangis taknak duduk dalam kelas. HAHA. *mereka lawak dan comel*. Alamak! Rindu pulak dekat W890i. T_____T

2 cookie[s] ready! ♥:

intan on June 19, 2009 at 9:12 PM said...

oh, besar hati dan hidung sunggoh saye menengok gmba piss yang last tuh.
hehe, mcm comel sunggoh.
eh, bukan2. jgn salah paham
bukan awak, banner bulat2 yang kanak2 bawak tu comel.

hehe.

DatinSeri ♥ on June 19, 2009 at 9:20 PM said...

haha. mengaku sajelah. saye comelkan? cantikkan? anggunkan? menawankan?

dulu nak cakap, tapi malu kan? HAHAHAHAHAHA

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥