Wednesday, July 1, 2009

hari ini lagi.

internet semakin hari semakin shengal. serius sh*t. kerja-kerja pon banyak tergendala. Nampak sangat aku rajin nak buat kerja, bukan online untuk facebook-ing. HAHAHA. lately ni, hidup agak tunggang langgang dan tebalik ibarat tornado melanda. don't mess with me, people. anda jangan cuba-cuba. anda mencari padah jika tetap melakukan perkara terkutuk dan terkeji terhadap saya. eceh. ayat warning yang kononnya berbaur ganas. mind u, jangan coba-coba.


kononnya taknak update blog, cis. tipu betol. HAHAHAHA. kemana tumpahnya isi-isi otak kalau bukan ke blog sendiri. Nak pergi menyemak dekat blog orang lain pon tak dijemput, so baiklah aku membuat essay 39870000 patah perkataan di sini. kerja banyak dan hampir membuatkan aku menjadi agak hilang ciri kewarasan. Everyday mengketuk pintu otak bagi mengeluarkan sedikit ilmu. oh. by the way, tadi sudah mentahu keputusan exam. Alhamdulillah, masih macam biasa kerana tidak mengkecewakan. Marilah kita sama-sama mentunggu slip keluar bagi mentengok pointer yang agak-agaknye berape la sangat. Adeyh.


Tiap-tiap hari mentelefon keluarga. Homesick kah? oh. HAHAHAA. Jangan buat malu di blog sendiri. mendropkan water-face sendiri kurang bagos untuk kesihatan. HAHA. mendengar lawak bapak membuat setiap hari merupakan satu kepuasan sambil bergelak ketawa secara berdekah-dekah sampai keluar isi perut semua. maaf, tak sopan. HAHAHA.. dapat mentelefon keluarga sudah cukup, takkan nak mentelefon buah hati kot. Kalau telefon buah hati setiap hari pasti aku akan mempunyai badan yang cukup slim sepanjang hayat. T___T. well, i miss u. i just can't wait for August. Tapi, August banyak perkara mendesak bakal berlaku. banyak perkara nak cakap and i just cant say it while ym-ing with u. Jumpa sekali mungkin tak cukup untuk cerita apa yang jadi dalam setahun ni, tapi sudah cukup untuk membuatkan hati berbunga-bunga dan mengkeluarkan secara bling bling. i just can't ask for more. i understand :) and i hope, nothing goes wrong this time. T__T


okey, tak mahu bersedih. mahu suka-suka dengan kehidupan yang bakal berlaku. Eceh! HAHAHA. ohh. pemandangan indah yang aku cakap hari tu dapat di perhatikan setiap hari, very nice okey. HAHAHAHA. masa untuk tidur. Sekarang perlu mencari teman tidur. Good Night all. Sweet dreams :))


p/s: i miss u


entry ini tidak mencapai 39870000 patah perkataan. T___T

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥