Wednesday, December 24, 2008

Yeay!

kih kih kih

hello! i'm back. huh. at last dpt jugak add a new post. sangat teruja! woohooo~!! see~ a brand new look of zatiehussin.blogspot.com. yeah~! nasib baik dah terasa sayang balik pada blog ni, kalau tak, memang takkan ku sentuh blogspot lagi! :P (tidak baik berkate2 kurang sopan ok?). kih kih. olololo~ sayang blogspot. sebenarnye saye dah buat satu account at wordpress.com tapi.. itu bukanlah agenda yang sebenar. haha. worpress.org lagi best tapi, sangat malas untuk create webblog sendiri, may be bukan mase ini. sangat malas untuk menginstall sesetengah perkare sekarang. streamyx yang dikatekan "laju" ini, memang sangat kurang memberangsangkan lebih kurang WLAN student kat maktab tu. hampeh! sangat seronok membuang mase sambil mentengok tv, bergossip bersame rakan2 zaman kanak2ku dan mentelaah novel (baru beli i tell u!!) haha. my sayang ini pasti mensukai saye kembali memblog di sini kerane beliau berase lebih senang jike malas untuk melayan saye di ym dan malas menghabiskan credit skypenye tapi mahu tahu saye sedang membuat apekah. tambahan lagi beliau akan berhoneymoon dengan kawan2 beliau di Kyoto!! sangat jeles ok! jangan curang bersame madu2 i ok? saye bakal single untuk 12 hari (sshhh.. jangan mengreport pade beliau) HAHAHA. ouch! sangat sukelah memblog lagi di sini :) marilah berjoget dangdut untuk merasmikan blog ini kembali. iyaahh~

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥