Monday, December 29, 2008

Tag - Cik Idiey

huh! mengape saye harus jawab. sebab;


7 wanita/lelaki yang kene jawab tag ni :
anyone yang berminat. then let me know, k. saye mau bace.
orang di bawah ini minat ke x minat wajib OK! =D
1. zatiey
2. tret
3. mira
4. asilah
5. mommy intan
6. trex, kc bil, sarah, hazirah (double tag-me n sue)
7. jamil, faizuddin, fayadh

+ saye orang pertama dalam senarai itu. cit poooraah! sengaja maw cari kerja untuk aku! kah kah.
+ kerana saya memang takde kerja pon. huh!
+ kerana saye kawan yang baik, berjiwa tulus dan berakal luas:) (angkat tong sendiri)
+ kerana itu sahaje ok!!!

7 ciri lelaki/wanita idaman anda :
gile 7, banyak nye!! sebenarnye, saye tiada ciri2 lelaki idaman. kahkah. tulis2 sajelah ye :)

1. seorang yang berilmu beriman dan berakal dan berjiwa dan menyayangi dan... bla bla.. (ok, anwar mudzaffar dalam list ini)
2. mempunyai unsur2 kecindan yang banyak (ini anwar juge!) kah kah. selalu gelak besar bersama:)
3. mempunyai wajah yang sedap mata memandang (beliau sgt manis:))
4. boleh shopping bersama2 saye. jgn bebel ok!
5. mempunyai minat yang lelaki minat. apekah? haha. saye suke en. comcom! die sgt pandai main bola dan selalu maenkan saye lagu dengan gitar nye itu:)
6. protective. tapi, tidaklah yang over ok! kalo over i tolak masuk longkang saje! :P
7. love me ofcos. kalo tak sayang, tak payah susah2kan diri jadi lelaki idaman saye ok! :)

7 ciri lelaki/wanita yang tak pernah anda minati sepanjang hidup anda :

1. perasan. eeuuuwww! yuck! wekkk~! wekk~!
2. suke mainkan perempuan. shuhhh!! pegi jauh2!
3. sangat menjaga penampilan. cool sudeyh! jangan lebey2! sepak karang!
4. suke menonjolkan diri. eeeuuuww!! geli2!
5. rase diri bagos & hot sangat :P
6. tak penah senyum. hello~! senyuman itu sedekah ok!
7. dan yang sama waktu dengan nye ok! kah kah

7 perasaan anda sekiranya keluar dengan orang yang diminati :

1. sangat teruja
2. sangat suka
3. sangat gumbira
4. sangat tak maw balik
5. sangat tak nak kasi die balik. kah kah kah.
6. rase maw kasi taw kat die, jom kawen! (kih kih, ampon~)
7. rase maw makan banyak2 bersama dia. sebab die bayar. kah kah


7 tempat istimewa yang ingin anda lawati bersama pasangan anda :

1. Akita, Jepun (mahu tengok tempat dia belajar, tak best sangat kew~?)
2. Venice, Italy (mahu mentengok suasana yang romantik i tell u!)
3. Mekah. (maw beribadat dan berdoa agar kami kekal sepanjang hayat)
4. Samporna
5. Manchester (maw mentengok bola bersame2) :)
6. Rumah saye (untuk bersame keluarge di hari2 yang gembira)
7. pulau dan pantai. ouch! shweeet!!


7 barangan/sesuatu yang istimewa yang akan di hadiahkan kepada si dia :

hello~! tengah fikir la ni nak kasi ape untuk dia. u nak ape tanyunk~? just mention it. i pilih u bayar. kah kah. no no no. i beli sendiri untuk u ok! :)


7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda :

1. Strawberry shortcake (kah kah kah!!) heip! jangan gelak!
2. baby i love u. (really, this song is for u:))
3. This i promise u :)
4. First Love
5. ok. dah takde idea nak nyanyi lagu ape. kah kah.
6. lagu tiga kupang
7. enjit2 semut

7 wanita/lelaki yang kene jawab tag ni :

1. enchek comcom. tak kire ape cara sekalipun!
2. sara!! sile selesaikan untuk hilangkan gabra:)
3.mereka2 yang saya linkkan dari blog saye! sile jawab ok! wajib u know! seperti (ayen, izzu, ezzati, nathirah, hasnan, didiey dan lain2) then let me know! saye mahu tahu!
4. enchek reenkyra
5. cik idiey sekali lagi! kah kah kah. sile jawab dua kali:)) (gelak besar ok!)
6. cik-cik yang lalu blog saye
7. enchek2 yang lalu blog saye

(kah kah kah... ni kerja senang kan? ramai sangat lah nak mention semua!:) selamat menyelesaikan:))

p/s: doakan kami sehingga akhir hayat, insyaAllah:)

p/s2: good luck untuk sara:) result pmr is out tomorrow! :)



9 cookie[s] ready! ♥:

MIZZIDIEY on December 29, 2008 at 11:33 PM said...

hahahahaha~
saye berpuas hati dgn jwpn kamu..
sangat x nak balik??
aiiyyyoooo...
x leh blah betol.. hahaha=D

z a t i e h u s s i n on December 29, 2008 at 11:51 PM said...

kahkahkah
dah lulus ujian ke?
dah bleh kawen? dan tak payah blaja? kih kih.
nak kene hempok dgn bapak aku boleh la. kah kah. sgt bosan weh. siyes. tgk, hari ni saje berape post. kahkah

MIZZIDIEY on December 30, 2008 at 12:09 AM said...

org ckp lulus je..
nak kawen puleeekk...
hahahaha~
pak cik hussin.. jgn bagi!!!!
lol~

reenkyra on December 30, 2008 at 12:12 AM said...

enchek reenkyra..??
adoiyay!!
ahaha ak bg 7 sbb nape ak xmo bwat bley?
=p

z a t i e h u s s i n on December 30, 2008 at 12:22 AM said...

cik idiey: hah! pakcik hussin kate, kahwin lah kalo mahu! kah kah. sape tak mahu kan. kih kih

enche reenkyra: ok. ini balasan untuk kamu! erm, sile buat tag ini ye:) beserta satu addition question tu.
*bagi 7 sebab nape xmaw buat*


kah kah.

takde siapa mampu melawan kehendak cikzatie. kah kah

hany said...

hahaha...omg....gelinya ketiak aku baca~~~kahkahkah

z a t i e h u s s i n on January 5, 2009 at 3:44 PM said...

ahaha. nak aku tambah gelikan lagi ke?

Ash on January 5, 2009 at 9:37 PM said...

byk bbnor tu mek..cane aku nk jawab?? rrr
wajibkah? =D

z a t i e h u s s i n on January 5, 2009 at 10:56 PM said...

kah kah kah. wajib wajib. aku kan suke mendera kawan2, tambah2 lagi atok azreen anak pak cik harus. have fun :)

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥