Wednesday, December 31, 2008

a walk to remember :)

omaigod. esok sudah tahun baru 2009!! azam tahun ini bagaimanakah? wahwahwah.. memang la ada yang berjaya, tapi yang berkecai lagi banyak kot daripada yang berjaya. kih kih :)

contoh-contoh azam yang berkecai;

+ lost weight. ni memang yang paling berkecai. bukan setakat lost, malahan semakin gain weight ade lah. kah kah. setiap tahun ni lah azam saye since habis skolah u know!! kalo tak tawu, ni la i tell u! kah kah. sebab sewaktu zaman muda remaja, berat dan bentuk badan tidaklah begini. sangat cun malahan bergaye(angkat tong lagi!). sekarang berat menghampir dan menghimpit 50. oh no!

+ berjaya dengan jaya nya. huh! not yet! belom satisfy lagi dengan yang ade sekarang. bukan tak bersyukur ok! i mean, orang pon selalu cakap kan, "moga hari ni lebih baik dari semalam, dan esk mesti lagi bagus daripada hari ni". see~ saye tak ketinggalan juge mahu mempraktikkannya:)

+ nak kahwen. kah kah kah. ops! kih kih. salah masuk list. saye masih muda dewasa, tidak perlulah kahwin di usia seawal 20 tahun. ilmu pengetahuan belom cukup lagi ni! lagi pon, belum habes bergumbira dan bercanda bersama-sama rakan:) next year dah 21 tahun. mungkin boleh di pertimbangkan. HAHAHA :P

azam yang sudah boleh dikatakan terlaksana;

+ adelah! never tell anyone:) let it stay as a secret. anyway, sangat gembira kerana lagi sekali dapat menghabiskan tahun ni tanpa pelbagai dugaan yang dasyat. sikit-sikit tu ade lah. (dasyat jugak mungkin, classmates! anda mungkin realize. kahkah)


azam yang on the way sebelum malam 1st January 2009 ialah;

+ menyiapkan tag enchek reenkyra. kahkahkah :) sorry lah, belom ade keazaman lagi untuk membuat kenyataan akhbar menjawab soalan-soalan. kih kih. (macam artis ok!). i'll try, dont worry.


Harapan for next year;

+ akan jadi lebih baik daripada tahun ni:)

+ akan lebih berusaha.

+ akan selalu mencari waktu dan alasan untuk menyebabkan sayangness -sayangness meluangkan masa untuk saye. rindu lah korang weh! jom la hang-out macam dulu. since Ain is not here, kite dah lame tak keluar sama-sama:(

and

+ akan membawa azam yang berkecai tahun ini ke tahun hadapan. kah kah. Including the kahwin thingy :) kih kih. dan tidak dilupakan, i'll try with the green tea ok ghey partner:)

doakan kejayaan kita semua pada tahun mendatang. Amin.

p/s: dah habis setahun. kite teruskan lagi untuk ke tahun yang lebih baik. lupakan yang lalu:)


1 cookie[s] ready! ♥:

A Walk 2 Remember on January 9, 2009 at 1:08 PM said...

(^.^)v

..A Walk to remember..

Watch this love movie here for free

>>Visit

here
<<

enjoy!

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥