Saturday, December 27, 2008

suara saya sedap

sunyi..





sunyi..






sunyi..



harap anda semua maklum saye sangat sunyi (eceh!). saye amat memerlukan perhatian rakan-rakan yang baik hati, comel dan comot sekalian. hati anda mungkin berkata-kata saye mencari anda apebila encik comcom saye (sudah menukar name dari meymey kerane bunyinye macam minah yang kononnye ditangkap ******* itu. tak nak lah!) dah takde dan saye bosan, tapi itu tidaklah seberape benar. hehe. i lap u ol my fren! anda-anda tidak mahu menghubungi saya, camane lah saye mahu menghubungi anda (alasan baik punya!). kihkihkih.

btw, kemanakah hilang rakan-rakan kanak-kanak ku semua? kalian tak mahu ajak saye goyang dangdut di pasar malamkah? atau mahu menjadi sponsor saya di pusat menjual beli? rindu kamu-kamulah. tak mahu kah kite berjalan-jalan menikmati pandangan sambil membincangkan hal perkahwinan itu? kah kah kah. i always remember u! hadiah special for those yang kawin dlu and i know it will be me yang akan kahwin dlu!! (gile perasan!). Tret dan Mira!! kamu kemane hah??!! jangan cakap dah balik belajar! dusta sahaja semua itu! sile menghubungi telefon bimbit saye yang bernombor 012-9****** atau nombor rumah saye 09-6******. kah kah kah. kalau tak simpan nombor aku, memang durhaka lah sahabat2ku ini!

baiklah, simpan idea2 bernas ni. kalau kuSUNYIan atau keBOSANan nanti, boleh kembali mencurahkan idea-idea yang bernas ini semua di sini lagi. btw, kucing saye bakal menerima padahnye nanti! HAHAHA!! saye akan kerjakan mereka untuk mandi hari ini. sebelum itu, jom lah kite tentonton tv dahulu sebelum mandikan kucing. challo!!

p/s: mahu menyanyi lagu rindu serindu rindunya, tapi suara cukup merdu untuk itu. nyanyi lah lagu Micheal Jackson. kah kah

3 cookie[s] ready! ♥:

reenkyra on December 28, 2008 at 2:15 PM said...

tagged!!!
haha do view my blog k...
lalalala sorry 4 that... =p

ammira azmi on January 1, 2009 at 7:28 AM said...

ces..
rindu aq tamo ngaku..
akakakaka..
aq balek buat keje berfaedah..
bukan seperti kamu..
seperti menonton cerita korea sambil menghayati dengan sepenuh perasaan..
pelbagai nilai murni telah saye pelajari..
kerana cikgu saye once said..
yang keruh jdkan sempadan yang baik jadikan teladan..
hahahahaha

:P

z a t i e h u s s i n on January 1, 2009 at 12:44 PM said...

kah kah. menghayati cerita korea konon! cis cis dan cis.
jadikan sempadan apabila heroin korea putus cinta dengan heronya. memang perlu jadikan sempadan tu. nak kene gariskan sempadan tuh dengan pembaris. baru lah sedikit jelas.
saya mempelajari nilai murni ketika mencuci mata sahaje. kih kih. bilekah maw jumpe aku?!!!

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥