Wednesday, December 31, 2008

kiss kiss

ouch! title di atas tiada kene mengena dengan enrty tak bermaksud ape-ape ini :P harap maaf. kah kah

rasenye, azam yang on the way before 1st January 2009 dalam entry yang before this tu, bakal tergolong dalam golongan azam-azam yang berkecai, punah ranah lingkup dan etc etc ect. exxagerate as always.

malas nak update any entry. i dont have anything to do, but this. kedengaran kesedihan dan pathetic di sini. kah kah. anyway, sangat kejam when some of my friends keep asking how big i am now. cis. sengal! HAHA. really need to put on diet nih! betol jugak soalan tu. dah berape besar aku sekarang huh?!! just imagine, duk rumah for about 2 months and doing nothing. neither exercise nor bercucuk tanam, takde satu pon yang di buat. kah kah. all i am doing is something indoor. takde kaitan dengan outdoor pon melainkan keluar beli barang yang hanya membakar kalori sebanyak 0.00000001% sahaje. isk isk isk. baru hari ni saye sedar. bagos2. at least faiz buat saye sedar ok! HAHA. thanks ya:)

2 months and i keep top up my weight. sangat tak bagus macam ni. green tea sekarang jugak! HAHA. wani mesti tengah menari gelek sekarang. no no no. bukan mase untuk green tea lagi. at least, not for now. fikirkan cara yang cepat! jogginglah esok! oh~! saye tidak akan jugak. nak jogging kat mane? nanti jiran-jiran cakap buang tabiat pulak budak nih. kahkahkah. atau, buat konsert dangdut? bolehlah bergelek-gelek di atas pentas sambil membakar lemak. isk, tak sopan dan tak senonoh. HAHA. erm, aktiviti yang sihat ialah membantu untuk bercucuk tanam, ni pon kalau ade ruang lagi nak bercucuk tanam. mane taknye, kawasan rumah penuh ngan bunga2 mak bapak saye. isk isk isk. lagipon nak bercucuk tanam ape? haha. nak kene cari boifren nih. boleh dating tiap2 hari semasa menunggu waktu untuk pulang ke pangkuan maktab. aktiviti outdoor jugak nih! kih kih. anyone? sape yang nak, sile hubungi saye ok?! kontrak untuk 10 hari. kah kah. saye pun memerlukan sesuatu untuk menggembirakan hati ini. oh!

wah, saya sangat suke membuang mase menulis entry yang sia-sia. ni memang bakat yang tidak terpendam. malahan inilah bakat semualajadi. bakat untuk menulis entry yang tidak mempunyai isi sambil menunggu facebook ini untuk siap loading dan mengeluarkan kata2 seperti $%#@%$&*!!. mengapa sangat lambat? cuba bayangkan bila pulang ke maktab nanti, pastilah terpaksa menunggu facebook loading selama 7 hari 7 malam untuk siap. tu pon paling cepat saya dapat bayangkan. lepas ni hanye berhubung dengan sahabat2 melalui sesmarian community website sahajelah. paling cepat dan tangkas. kah kah. moden kanak2 sesma sekarang.

ini sahaja luahan hati seorang yang kecewa di malam terakhir 2008. (eceh!) selamat tahun baru 2009:) selamat tinggal 2008! jangan tinggalkan aku!! mengapa perlu tinggalkan 2008!! purkeee??!!! tak maw umo 21 tahun. nampak tua ok! kah kah

p/s: bagus bukan alasan-alasan untuk tidak exercise di atas? kahkahkah.



0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥