Thursday, December 25, 2008

saye tidak mahu tapi saye perlu

kihkihkih. perlukah melangsaikan hutang tag? iye! perlu! tapi saye sangat malas. kih kih. saye cube, ok kah? ok, jangan marah kalo simple2 ok?

1) Sesiapa yang kena Tag, kena tulis 10 perkara berkenaan dgn org yg telah meng-Tag kamu...
  • name kamu yang penuh siapakah? Hasnan Muan kan? (isk, sorry wrong spelling) kih kih
  • orang slalu panggil kamu, hasnan kan? btol btol btol
  • tapi, saye panggil kamu hasnan sabah sbb ade 2 hasnan la batch kite :)
  • panggil hasnan sabah, ofcos la dari sabah
  • bukan classmate, apetah lagi bukan roommate saye. kihkih
  • seorang pemberi nasihat yang baik. gud gud. sangat membantu :) thanks
  • teacher-to-be as well as me. (kawan2, jangan tekezut saye menjadi seorang cikgu ok!)
  • punyai pelbagai kemahiran, masak mungkin? better than me la kan. kih kih. takpe2. kite tunggu dan lihat saje nanti. saye seorang tukang masak yang berjaye untuk keluarge :)
  • selalu senyum, walopon bukan untuk saye, saye perasan je la eh. takpekan?
  • creative:)

2) org yg di Tag kena tulis 10 perkara tentang dirinya sendiri..
  • sangat suke menghabiskan duit:) i tell u, beware lah kalau mahu menjadi partner shopping i. haha
  • absolutely suke tdo lepas abes kelas. as my meymey said: "tido merefreshkan otak". haha
  • missing old days. wishing that i cud turn back time. sayangness2 sekalian. rindu~
  • having someone:) jangan kacaw my meymey aaa~
  • huh. sangat malas untuk menghabiskan novel baru. sangat geli. eeuuww eeeuuwww~!!
  • tak gedik sangat laa~(ok, ini adekah dikire penipuan?) HAHAHA
  • makan banyak, tdo banyak, kerja half-half banyak.
  • sangatlah tidak suke nombor! why? why? why? purkee?? purkee??
  • hanye tawu derives formula dan tidak tahu memasukkan nombor ke dalam formula. (huh! fizik yang tuuut!)
  • aiskrim dan cokelat oh! rindu same kamu di dalam peti ais. kah kah kah
perlukah mengforwardkan tag ini? ok.
@ mak long
@ mak ngah
@ mak anjang
@ comel dan comot yang sedang tdo di tempat tdo
@ cik kiah
@ cik bedah dan sekutu2

haha. ok, nampaknye mereka2 memang takkan mampu untuk membalas tag2 ini. stop di sini sahajelah ye. saye amat memahami anda wahai sahabat2. anda memang malas untuk mempostkan ape2 macam saye, cume saye rajin sikit kot. kah kah kah. lihat saje TRET, AYEN yang sudah seminggu tidak mengpost. haha. contoh terbaik. (alasan, ok?).

saye mahu melayari malam yang indah dahulu. esok2 sudah sukar mendapatkannye apebila beliau sudah makan ABC bersame2 rakan di Kyoto. saya pasti di lupekan. i tell u. pasti u know! HAHA. namun lebih baik begitu daripade my meymey tu main snowboard ataw ape2 sahaje. tidaklah membawa faedah malah membawa kerisauan kepade saye. nanti beliau pasti mengreport sakit-sakit badan seperti beliau sudah tua sahaja. mainlah permainan melayu ok supaye dapat mengekalkan melayu dalam diri sebelum hilang semua. melayu beliau sudah hilang sedikit. sangat tak boleh di biarkan merebak. beliau menepati mase!! oh tidak! ok, mulelah saye mengcompang campingkan enrty ini. kih kih. sehingga berjumpe lagi. challo!

p/s: sangat nyampah tgk astro skarang. tak ade bende lainkah selain mawi dan ekin tu kahwin. hilang mood sajelah mahu mentonton. (kih kih, tak pasal2 kan?) Ultraman kahwin beranak cucu pon tak kepoh. cume masuk tv sikit2 sahaje hari itu :( sampai hati tidak menjemput saye sebagai peminat nombo 001 mereka :( *peace*


1 cookie[s] ready! ♥:

oyster_pascalogy on December 26, 2008 at 10:02 AM said...

ble mu lak nk khwin ti..??
ak tggu ni..
kih3..:-P

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥