Sunday, December 28, 2008

Cuti-cuti cari pasal

T_____________________T
*menangis selautan*


en. comcom saye kate maw selalu memview blog ni setiap hari sewaktu die bercuti.


tapi.....



awak tak view pon!!!!!!

hello2, saye ade map la nak tengok orang view saye!!

instinct lebih kuat ok?!!

seronok sangat la tu bercuti sampai tak ingat kat kite di sini.

nak majuk lah tak nak update blog ni beberape hari :(

nak ambik cuti tahunan lah kalau macam ni

kakitangan kerajaan kan ade cuti tahunan 30 hari lagi tahun 2008 ni.

saye mogok! (eleh! ye la sangat tu)

saye tanak update blog lagi! (yo yo 'o je)

saye mahu membuat perkara berfaedah sempena tahun baru Hijrah ni.

bye bye blog. adios. challo!


p/s: Tag2 idiey dan enchek reenkyra akan saye selesaikan jugak nanti. dont worry morry ye sahabat! :)


0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥