Thursday, December 4, 2008

dead meat

kih kih kih

disamping tak ade mood sebab awak tanak layan saye, ni dah masuk entry ke-3! yay! (tepuk kuat2 sampai rosak neuron). marathon entry, again! this is what penganggur do kan.

oleh kerana entry saye yang sebelum ini, i tot may be awak akan bermuram durje dan bermasam muke. so, i'm gonna be a dead meat (ade kaitan kan dengan tajuk di atas, as always i'm smart ok!). deary, think on the bright side. u are always be my 1st priority other than my family. walaupun awak jauh di sane, saye akan bukak mate dan mengecall awak supaye awak bangun, then saye ape lagi, tutup mate kembali. its holiday ok. bukan selalu dapat tido lame-lame with all the suasana kampung. (ok, rase macam kampung ke? takpe la buat2). tho takde ubat nyamuk lingkar-lingkar tu, its still kampung. boleh di maafkan la kan? :P and i tot u went to class, tapi.. ponteng! kah kah kah. memang bagos. next semester saye akan cube buat macam awak. tapi, rase macam tak boleh, mereke2 semua bakal mengkejut saye jugak. dengki tu~ kih kih kih. ok, enough for next semester.lambat lagi tu. saye ade cuti 1 and half months lagi untuk tido lame, makan free, tengok semua movie before all those assignments thingy datang menyerang. lagi2 makan kene bayar sendiri dekat velodrome tuh! haish~!

entry ini khas untuk awak. Anwar Mudzaffar. Jangan marah ok? saye tak seronok la. sedeyh2 jew~ saye tahu, snow di sane tak seseronok saye bukan? kah kah. kalo marah jugak, saye tanak mandi. kih kih. btw, awak tahu~!!! sekali dalam bulan yang biru, saye mandikan kucing saye :) before this, bapak saye sahaje yang rajin. kah kah. as my bro pon balik, kami2 semua hanye melepak sambil mengkutuk diri masing2. .....and finally we had been labeled as 'tak buat keje pon balik rumah! buang beras je'. sory lah mak ngan bapak saye, saye bukan malas, cume kurang tenaga. kah kah. ok, the truth is, saye cume tolong2 sabunkan sikit, letak syampoo. yang lain, serahkan pada yang pakar! saye perlukan ahli gimnastik untuk melonggar2kan keketatan badan (ok, saye pon tak tahu betol ke tak spelling itu). as a reward, dapat makan fish and chips free! ok, walaupon tak dapat kinder bueno, who cares? perut still kenyang! plan untuk kurangkan berat, hancur!!!

"dah dah la tu cik zatie" (saye tahu, anda-anda semua sudah kering mate bace semua ni). what ever makes u happy dear~! saye suke mendera kamu-kamu semua. as i am bored here, awak cam tanak layan saye je, wani pulak sebok dengan program akreditasi UKM die tu, nana..erm, hilang! ain, skang die baru pukul 8.30 pagi. suppose she has class kan?.bosan nye saye. nampak nye, saye sahaje yang menganggur. kah kah kah. esok saye akan mule berjoging (anda berkate dalam hati "in your dream zatie") kah kah kah. betol ni! nak exercise. cume perlu ade penggerak sahaje.

ok lah, kalau rajin, malam ni saye akan bermesra lagi bersame2 kamu-kamu. saye sudah dengki mendengar suare kanak-kanak tak baligh bergelak ketawa. mereka tak ajak saye??!! memang tak puas hati. later babe!

sekian


p/s: cik Ain, saye mahu sekarang! saye tidak boleh menunggu sampai tahun depan!

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥