Thursday, June 24, 2010

Tak Penting.

Orang ada blog, kau pon nak ada blog tapi end-up blog kau kosong takda entry sampai berhari-hari.






eh, tu bukan sayelah. saya ada blog bukan sebab orang ada blog.






Ingat 4 tahun dulu saya ada blog yang mengguris hati satu orang itu? Blog dah tutup. Cukup-cukup nanti ada orang terasa lagi. Okay, case closed! HEHE.


Banyak benda duk pusing-pusing dalam kepala ni. Mood nak tulis je tak sampai-sampai lagi. Nanti lah ye.


Nak pegi picnic pon macam tak jadi je cik Mira. TRet kite dah belepas balik Penang awal-awal lagi. Cuti saya pon dah seluas kangkang kera je ni, besar lah sikit daripada kangkang kura-kura. T____T Cuti yang memang tak efektif pon, banyak buat benda yang tak tentu aje. Hahaha..


Kecewa ooh tak dapat nak ikut Laili pegi SDAR. Good luck ye adik-adik :) Main instrument betol-betol, jangan tak tune dulu. Hehe.


Hoi. Macam langsung tak berguna kan? Satu word pon macam tak payah tulis, membazir tenaga je. Lain kali lah. Bye.

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥