Wednesday, June 2, 2010

biar aje lah orang macam ni

Berita hangat hari ini:




seorang lelaki yang claim diri seorang terpelajar, bijaksana, berilmu dan hanya belajar dengan menggunakan buku telah membuat onar di facebook.. Yang belom sah jadi cikgu pon, panas hati ok! :D


Boleh lihat comment² beliau yang hangat tu di sini.


kan dah cakap ade lagi orang berfikiran kolot macam ni. Cikgu sebagai pilihan terakhir? Hehs. Kau masuk mana-mana pon sama je kalau tak pakai otak betol² untuk berfikir. Sebenarnya, bukan dia sorang je species yang tak tahu fungsi otak yang sebenarnye macam mana, ramai lagi orang kat luar sana macam tu. Kalau cikgu pilihan terakhir, takdalah penat BPG nak tapis semua surat² mintak nak blajar dekat IPGM tu.


Blajar kat U semua akan jadi pandai ke? owh! lol :P


p/s: Group khas tercipta untuk beliau yang bijak pandai tersebut.

10 cookie[s] ready! ♥:

Izzo on June 2, 2010 at 7:33 PM said...

dat boy is suck.currently i've read bout it.from ur post on fb.

hanisah on June 2, 2010 at 7:40 PM said...

ntah pape ntah bdk tu.
cis.

silentspeaker on June 2, 2010 at 7:54 PM said...

sangatlah narrow minded punya orang. dia claim pandai without thinking dengan sangat luas.

oh oh apekah??

salah ke belajar oversea tapi jadi cikgu?

haiyoh. haiyoh. geli ulu hati dengan semua statement tak cukup akal dia.

reenkyra on June 2, 2010 at 8:21 PM said...

reenkyra likes this. =))

dancing queen♥ on June 2, 2010 at 8:33 PM said...

@izzo

takpalah. dia xtaw tu nak guna otak dia macam mana, sebab tu jadi macam tu. lagi satu, takda cikgu ajar dia camane nak guna otak sebelum ckp ape2 :)

@nisah

haha. ntah die. tak cukup kasih sayang kot

dancing queen♥ on June 2, 2010 at 8:35 PM said...

@silentspeaker

dia tak dapat rasa cmane blajar nak jadi cikgu tu. camane feeling blaja nak ajar orang. harap2 nanti, dapat la hidayah orang macam tu :P

@reenkyra

haha. me too! :)

amatt mexes amir on June 3, 2010 at 12:28 AM said...

ade org macam ni jugak eh.

dancing queen♥ on June 3, 2010 at 1:06 AM said...

@amatt mexes amir

ade je. ntah² ramai ag kat luar sana tu :) lol

ammira azmi on June 4, 2010 at 12:16 PM said...

jumpe je mu eh

buat saket ati jek

die tu blaja apekah??

tere sgt lah tu!

dancing queen♥ on June 5, 2010 at 10:00 PM said...

@ammira

haha. hangat beb, hangat!

blaja di ulu mane pon xtawu~ tsk

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥