Sunday, June 27, 2010

Ready?

dangg! Isnin ni dah start kelas. Result bile pulak? Tak nak tahu boleh tak? T_________T




Ohh. Lepasan SPM 2009 yang dapat tempat mana-mana IPTA/IPTS dah mula dan akan mula masuk belajar kan? Congratulation :) Dapat tempat di mana-mana IPGM? Ohh! Tahniah berganda. Ready mental dan fizikal tahap paling maksimum. Ready kertas A4 & fail-fail kosong banyak-banyak yee! :)




Semua excited nak masuk alam belajar yang baru di peringkat universiti. Ghairah semua pandang sana sini nak beli yang tu yang ni nak bawak pegi tempat baru. Tak payah lah nak membazir beli benda-benda yang macam tak penting sangat kang hujung sem nanti merana nak pindah barang masuk stor tu lah sape suruh shopping banyak sangat tak pandai nak kawal nafsu yang membuak-buak ni ha kan dah buat ayat satu nafas tak henti sebab tak puas hati dengan diri sendiri. Oooh! 


Haha. Maksud saya sebagai kakak, tak payah nak beli benda-benda macam nak duk rumah sedangkan bilik nanti korang share jugak dengan  roomate dan sama waktu dengannya. Sebagai contoh, tak payah nak beli lilin aroma terapi macam nak buat spa dalam bilik. Memang takda guna. Kalau dah penat, tak payah tunggu bilik suasana tenteram aman damai, bilik tunggang langgang macam disko pon boleh tertidur. Boleh bersyukur kiranya boleh lelapkan mata. Masuk musim assignment menyerang, katil pon dah takda rupa katil nak tido pon tak hingin selagi assignment tak habis-habis. kau meraung keluar air mata darah pon takda guna sebab assignment tu mesti buat tambah lagi kalau kerja last minute. Beli cadar cantik-cantik mahal-mahal pon takda guna boleh say bye-bye aje lah T______T Kami faham dengan keghairahan anda.






ape yang penting? oohh. taw dah taw dah. saya tak bermaksud nak cakap kerjasama. maksud saya, bersederhana sajelah. 4-5 tahun nak duduk tempat sama, korang boleh nak kumpul barang macam dah tak nak grad. Tujuan utama mesti lah nak belajar. benda lain tolak tepi dulu lah kan? *cakap macam aku budak baik je. LOL*








Kawan-kawan yang dah nak sambung Masters, tak payah lah aku bagi tahu lagi macam mana. tak kan lah tak reti-reti lagi macam mana nak hidup kan? Jeles ohh! InsyaAllah satu hari nanti, mungkin ada rezeki untuk aku pulak sambung kan, doakan lah :') . degree pon tercungap-cungap lagi ni ha.




Enough said; Good Luck to all! Selamat menempuh dunia yang lebih mencabar.






Selamat Datang adik-adik ke IPG Kampus Pendidikan Teknik :)

abaikan yang bertenggek tu. T___T pinjam gamba ko weh :D


p/s: Sesma made it to final for SBP Wind Orchestra Comp. Good Job Guys! Good Luck and maybe we'll see u there this coming July 4th InsyaAllah! :')

5 cookie[s] ready! ♥:

athirah mohamed~ on June 27, 2010 at 3:03 AM said...

weh aku punyer ipg *guna nama skema okkay* pon takde kot pintu gerbang mewah macam ipg teknik punye.

so takleh nak stalk macam kau punyer gaya okay?

hhaha~

ps: selamat buat master!
*advanced wish untuk 7 tahun lagi :P*

dancing queen♥ on June 28, 2010 at 11:08 PM said...

haha. name je megah weh. amsuk dalam.... errr :P


selamat buat master jugak! kawen dulu ye. haha

Masz on June 30, 2010 at 6:43 PM said...

result cmne?huhuhuhu..pape pon gud luck utk sem ni...hehe

dancing queen♥ on June 30, 2010 at 7:17 PM said...

haha. alhamdulillah, walopon agak jatuh dari sem lepas but still dalam lingkungan selamat :)

ammira azmi on July 1, 2010 at 12:22 AM said...

betol2

kawen dulu

7 taun lagi tu beb

tiret macam xlama dah

abes r lompat sume orang

woho~

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥