Saturday, June 5, 2010

Shabu Shabu

Sebelum habis exam dah macam-macam plan dalam kepala. Tapi, bila dah betol-betol habis exam, satu pon tak jalan. HAHAHA. Tapi, ada satu je bejalan mengikut jalan yang lurus;


Shabu Shabu!


















Zatie + Yana ----- Murni + Erli




Lepas habis makan, semua tesadai kekenyangan macam besi buruk :P Dengan jayanya, kami semua yang memang pelahap berjaya habiskan semua yang terhidang dengan begitu licin dan bersih :') - tak baik lah membazir. hehehe.. Nak angkat perut pegi cari barang-barang dalam shopping list pon tak mampu dalam masa 30 minit je lah kot sebab lepas tu semua lapar balik, cari KFC dekat Sungei Wang. tsk


Dah lah cerita. Tengok gamba puas-puas :') Saya tamatkan entry ni dengan gambar yang tak akan ulang tayang lagi dah lepas ni. buek malu jo.

notice bijik mata saya besar sebelah akibat kehilangan conntact lens dalam lubang tandas. Terpaksa pakai clear contact lens sementara tunggu yang baru T____T


sekian. harap maklum :')

4 cookie[s] ready! ♥:

monica on June 6, 2010 at 2:15 PM said...

mkn x ajak ye..hahahahaha..best je mata tgk gambar2 ni..sampaikan sy bole senyum sendiri..rasa harmoni je rasa.. ;)

erli alias on June 8, 2010 at 6:42 PM said...

waaah ... da d upload .. gud job ! next tyme mkn ape pulak ? umphh .. assgmnt tok cuti .. sila pikirkn tmpt2 utk kita makan .. :)

dancing queen♥ on June 20, 2010 at 12:37 PM said...

@minica

haha thanks :)

jom lah shabu2! :D

dancing queen♥ on June 20, 2010 at 12:37 PM said...

@erli kakak ipar

aish. banyak tempat buleh nak makan ni. hehe

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥