Thursday, August 27, 2009

mood bermain² di udara

I sedih okey. sedih sedih dan SEDIH. ohh. suka hati aku lah nak tulis ape kat blog aku, aku sedih pastu cerita kat sini exxagerate melampau pon suka hati aku. Aku sedih pastu nak beguling² sambil tulis entry pon suka hati aku. Kau paham ke hati perempuan selembut kapas ni sedang bersedih? tak paham, kau diam. SEDIH okey!. T___T

2 cookie[s] ready! ♥:

hanisah on August 27, 2009 at 10:46 PM said...

owh2..xpe2..
sy memahami..
sbb sy pn pmpuan juga~
hahaha~
bl0g ialah tmpt yg besh utk mencurah isi hati...

DatinSeri ♥ on August 27, 2009 at 10:51 PM said...

nisah: ohh. blog la tpt paling sesuai rasanya. sebab blog xtaw nak kompelin owner die sangat annoying buat entry bajet bagus, lepas tu sedih2 plk. HAHAHA. comment pon boleh delete. :D

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥