Friday, August 21, 2009

hello world!

ohh. finally, its holiday!! wuuhuuu~!! otak dah penat tiap-tiap hari pergi sekolah fikir nak buat ape hari tu. macam takda kerja sedangkan, kertas assignment dah menimbun dan meninggi boleh buat bangunan sebelah klcc (meh la nak lawan wei!). masa untuk membuat kerja kurang berfaedah ketika cuti. HAHAHA. banyak cerita okey, tapi malas nak cerita. bile otak macam tak centre, macam ni lah manusia merapu.


ok². malas nak cerita panjang-panjang. petang ni akan keluar bersuka ria harap sampai jangan tak ingat dunia. teman wanita terpaling best dah buat perancangan yang menarik untuk membukak kelab gossip terpaling best jugak. sape cakap facebook terpaling best? jumpe teman wanita-teman wanita pon terpaling best jugak. same macam pergi dating dengan teman lelaki terpaling best, mentonton wayang terpaling tak best di mid valley terpaling best. HAHAHA. aku saje nak buat kepala korang ting tong sikit. walaupon pergi dating sekali setahun terpaling best, kami tak posing terpaling best pon untuk gambar terpaling best. HAHAHA sorry ye, nisah. next time mungkin. :))


waktu di rumah sekarang adelah terpaling best. waktu pulang ke cheras jugak waktu terpaling best. eh? best ke asik buat entry emo je? HAHAHA. entry emo tak leh lawan okey. HAHA. eh, pergi genting dengan kawan² pon terpaling best ape. HAHA. tak de gambar pon lagi kan? haha. okey, here they go~




terpaling best ah!!


HAHAHAHA, everything wus FUNNNNNN!!! true or dare juge fun. HAHAHA.


2 hari 1 malam seronok sungguh. mahu pergi lagi!! wuuhuuu!!!


ok. perlu bersiap untuk keluar dengan teman wanita-teman wanita. hoho!! sangat rindu untuk bergossip. eceh, gossip girls konon. menyampah la wei. blah la wei! HAHA


p/s: bahasa rojak dan rosak seorang yang sedang bercuti. HAHA

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥