Saturday, August 29, 2009

cuti dah habes oi!

oi. nak balik cheras sudah. rasa macam nak menangis guling², pegang pintu tanak lepas. cuti dah habis, tapi malas aku tak pernah nak habis T___T  lepas ni takda nak pegi tolong kucing aku ngorat kucing jiran sebelah punye dah. takda nak pergi bazar ramadhan terpaling best dewasa ini dah. takda nak bangun sahur dengan jayanya dah sebab kompem tido tebongkang tak ingat dunia lepastu bangun lambat lari pegi tandas mandi 2 minit, besiap setengah jam pastu lari lagi pegi kelas sebab dah lambat pastu buat muke tak bersalah masuk kelas lewat.T____T (malas nak letak punctuation) HAHAHAHA. rutin harian yang tidak dapat dielakkan, i must say. :)) okey okey. dah pukul 9, barang tak habis packing lagi ni, cume dah parking kat port terpaling best harap tak tetinggal macam selalu. kalau tetinggal jugak memang ketuk kepala sendiri pastu meraung² dalam bilik sorang² sebab roommate tak balik lagi. kau gila. ehe ehe. okey, nak pegi siap ni, excited semacam nak naik bas dua tingkat. boleh rasa macam kat London tak kalau naik bas 2 tingkat? HEHEHE

p/s: gelak guling² dan telompat² tengok kucing aku jatuh kerusi. tu lah, tido tebongkang tak ingat dunia sangat. :)) (@$%^&*)! kucing ni)

2 cookie[s] ready! ♥:

oreo on September 8, 2009 at 2:31 AM said...

omaigod kak zatie!!!! we used the same template for our blogs!!! lucky u changed the top. and i did too. ade sikit la tuka2. haih. how come naluri kita same nk plh layout mcm ni? penangan hijau 3 maybe. lol

-deibs-

DatinSeri ♥ on September 13, 2009 at 12:15 AM said...

haha. beza colour sikit je kan? HAHA. tapi kalau penangan hijau 3, anpe xpilih warna hijau? HAHAHA. kene imagine dlu blog kaler ijau. :D

mmg ptt tuka header tu. tak menarik.hahahha. jahat gile

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥