Tuesday, August 18, 2009

cikgu saya

sekolah bukan tak best, tapi kurang seronok. pagi kene bangun dengan perasaan yang kurang enak seperti, "alahai, hari ni makan ape ye kat kantin?" HAHAHA. pastu pegi sekolah, budak-budak buat muka kagum tengok cikgu cun sangat bawak laptop berat-berat. alat bantu mengajar penuh tangan, tapi murid-murid tak tahu, cikgu sebok bukak facebook dalam bilik guru pastu bile bosan sangat cikgu tengok movie. bile nak masuk kelas, baru lah cikgu kelam kabut nak siapkan ABM.

cikgu sebok ym ngan kawan-kawan yang pegi sekolah lain, sebab semua kawan-kawan cikgu pon macam cikgu, sebok online. bukannye sebok nak pantau pelajar kat sekolah. HAHAHA. cikgu dengki kat murid sebab murid bawak botol air besar, cikgu pulak kene pegi beli air kat kantin T___T murid dapat lawan main teng-teng, cikgu tengok je dari atas sebab cikgu malu nak join jugak. sebenarnye cikgu dengki. T___T

kerja cikgu sekarang, masuk kelas. tapi cikgu macam blur tak tahu nak buat mane satu, assignment cikgu banyak sangat. sebab blur sangat, cikgu masuk kelas, main teka-teki ngan murid. pastu cikgu kene kencheng ngan murid sebab tak tahu jawab teka-teki bodoh. cikgu mane boleh kalah, cikgu tipu lah murid jugak. HAHAHA. akhir skali, assignment cikgu tak siap T____T

sekarang, cikgu nak sambung buat kerja sikit. :))


 


 
p/s: kerja tak tertanggung.

3 cookie[s] ready! ♥:

MIZZIDIEY on August 18, 2009 at 12:25 PM said...

hahahhaahah. bleh x ak g jd nazir.
pantau kije cg zatiey kt blakang kls?? hahahah. lol~!

muiz on August 18, 2009 at 12:35 PM said...

pe hal tengok muka budak2 tu sedih je

DatinSeri ♥ on August 22, 2009 at 1:54 PM said...

mizzidiey: hahaha. nazir xberani pantau aku taw. HAHAHAH

muiz: hahaha. sedih la, cikgu cun sangat :))))

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥