Sunday, August 23, 2009

keGEMBIRAan

Hari ini boleh consider sebagai hari yang gembira. ohh. gembira okey! gembira untuk BFF. Finally the day has come. Aku dah lame tunggu hari ni. And i'm happy she's told me earlier. sorry la, aku dulu mungkin ambik masa sikit T___T. i'm happy for you!! wooohooo~ Harapnye nanti kite dapat bekumpul bersame-same okey! :)) walaupon kita semua tak berada berdekatan, harapnya nanti kita dapat berkumpul lagi macam dulu. selamat berpuasa okey. ain jugek~ selamat berpuasa di sana. walaupon kita terpisah beribu batu, harapnya kita semua takkan melupakan sesama sendiri :)) selalulah update okey!


ain me nanaa zana


ohh. Hari ni jugak birthday my friend's son. najmi saufi :)) Happy 2nd birthday! Sekejap je rasenye, sekarang dah masuk usia 2 tahun. congratulation mommy and kecik.


kecik yang comel :))

2 cookie[s] ready! ♥:

the kecik on August 24, 2009 at 9:06 AM said...

hadiah takde ke mama zatie? bear hard rock from tokyo tu pun okehhh

= D

DatinSeri ♥ on August 24, 2009 at 2:11 PM said...

haha. nak ke? alah. ingt nak bagi, tapi xleh ah. HAHAHA :D kedekot

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥