Friday, August 7, 2009

hari ini JUMAAT okey.

2.18 a.m

lab report siap. eceh! HAHA. susah i tell u. neuron dalam otak pon dah salah jalan lepas banyak memfikirkan tentang equation yang mempening. mereka-mereka perlu kembali ke jalan yang benar. oh! kantoi google teka teki dengan Joe. HAHAHA. buat lab report sambil main teka-teki. banyak kepada main lah kot. dapat menghilangkan menantok semasa membuat lab report dengan bermain teka-teki yang gila. esok baru Joe nak kasi jawapan teka teki dia. cis.


wuuhuuu~ mahu sambung buat ABM sikit, em, sambung buat ABM sambil berbaring di atas katil i mean. HAHA. lepas 2 minit nanti, hilang dari alam nyata sudah agaknye. :))


em.. perlu google discrepant events. sesiapa ada idea? next week perlu demonstrate dalam kelas SCE 3104. isk! susah okek!.


i banyak sangat kelas, banyak sangat kerja minggu ni. *sigh* saya mahu pulang! HAHA. eceh! homesick sebenarnye. perlu habiskan banyak benda sebelum puasa bermula, bagi mengelakkan keletihan melampau. T____T


tak boleh banyak masa update blog. siapkan kerja okey! Good night ppl! :))

3 cookie[s] ready! ♥:

reenkyra on August 7, 2009 at 3:19 AM said...

Ye!!
keje yg melampau byknye....
adeh -_-"

DatinSeri ♥ on August 7, 2009 at 12:59 PM said...

ye ye. kerja mmg tak pernah nak kurang. eh, wat SBE kat ne?

Anonymous said...

hi..ade ym x??
bleh bincang esemen..

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥