Wednesday, August 26, 2009

friends are sweet, shoes are gorgeous

what a day. ohh. selamat berpuasa hari ke 4 :)) keseronokan dan kenikmatan mungkin berbeza bagi setiap individu. yang penting, segala yang dilakukan adalah ikhlas serta mempunyai niat yang betol. oh! look, hari ni bukan nak sebok bukak kedai kopi cerita pasal ramadhan. memandangkan hampir semua bloglist kat sebelah ni cerita pasal ramadhan, aku rasa tak perlulah lagi nak tokok tambah cerita. nehi nehi.

sehari sebelum semua umat islam menyambut ramadhan, dan sehari sebelum Idiey berangkat untuk pulang ke Malang, dan sehari sebelum Mira berangkat pulang ke Kerteh untuk bekerja, dan sehari sebelum aku dan TRet berehat-rehat secara senang di rumah, kami telah membuat agenda berjumpa secara sakan. Selepas entry ini di buat, dengan lebih cepat dari cahaya aku begerak untuk besiap. Terleka sangat buat entry untuk blog kesayangan kan :)) Bila empat perempuan ni bejumpa, jangan mimpi untuk sesiapa yang berdekatan untuk rasa tenang dan aman. Harap maaf, kami takkan benarkan. KAH KAH KAHsihan. Daripada dalam kereta lagi, sampai ke tempat² yang dituju mereka becerita macam duduk bebatu jauhnye. Kalau tak tahan, gegendang telinga pon boleh pecah. Susah nak buang tabiat ni T___T tambahan lagi tak jumpa dah lama, semua macam ulat bulu tetelan daun ganjalah nampaknya. makan free memanglah seronok, ABC, sotong celup tepung dan Chiken Chop. perghhh!!!. Beribu-ribu lemon terima kasih TRet & Idiey. Tahun depan boleh blanja lagi. HAAHA. kalau ada ikan paus celup tepung pon boleh habis ni. sambil bercerita hal masing-masing semua makanan dah kering. masalah yang kami hadapi mase bercerita ni tak lain tak bukan nak mencelah. kalau dah cerita, memang tak ingat dunia. kalau boleh nak cerita dengan satu nafas je, tak nak bazirkan masa punya pasal. memang kagum dengan kawan² yang tak mampu untuk berhenti bila dah mula membuka cerita. T_____T


ohh. aku memang suka selit gambar vain. HAHA


kawan² memang sangat manis, kalau terlebih manis nanti dapat penyakit diabetis pulak. Tapi, dont worry, kawan² manisnya. manis yang selamat. Tapi macam mane kalau gula² anda buat muka annoying macam ni tengok gamba anda? KAH KAH KAH



okey. aku maafkan korang. sabaw je lah. HAHAHAHA. semua dengki sebab aku ada harapan untuk mendapat hadiah besar dan mahal nanti :)) walaupun saingan semakin sengit dan aku bakal ditewaskan, aku akan berusaha secara keras dan bersungguh² bagi mencapai cita-cita yang dihajati. HAHAHA. dengan kuasa bulan, aku akan menghukummu!! HAHAHA.


ohh. tak cerita eh jumpa 2-3 orang lagi kawan sekolah. introducing, penyu tercekik.




eh? name skemanye sangat baik, so tanak letak. HAHAHAHA. dah hampir 10 tahun tak jumpa, at last dipertemukan di pantai. memang muke tak berubah sangat, rambut je banyak berubah. Banyak sangat study katenye. HAHAHA. Korea takda syampoo kot. Kalau nak kirim salam kat Joo Ji Hoon boleh lah gtaw dia. auuww! Joo Ji-Hoon kacak! Takdir jugak mempertemukan kami dengan enchek iju. tak pernah jumpa sejak sekian lama. sebok belajar la kot. lagipun, jarak memisahkan kita. eceh! HAHAHA. rindu juga :))

okkey, semuanye indah2 belaka. sekarang dah rindu balik nak jumpa T_____________T


take care guys. blaja rajin sikit, jangan asik pegi jalan² je. HAHAHA

ohh. entry ni dibuat dari pagi sampai petang baru siap. 3 dalam 1. buat entry baru + buat assignment + survey kasut kasut & handbags. ohh! nak kasut & handbag baru~ o_O




kasut² Nine West ni memang cantik. Malangnya price dia sangat mahal, mahal dan MAHAL. omaigod. kecewa betol. pleaselah, kalau ade readers yang baik hati, bolehlah sediakan hari lahir penulis dengan kasut² atau handbag dari Nine West. Nak Bagi hadiah birthday awal pon takpa. I memang suka. Hehe.


okey. masa untuk buat kerja lain. have a nice day ppl. take care

9 cookie[s] ready! ♥:

hanisah on August 25, 2009 at 5:11 PM said...

owh3...manisnye pixca2 tu!

dh lme x jmpe k0rg~~

DatinSeri ♥ on August 25, 2009 at 6:54 PM said...

haha. gamba kasut brown tu lagi manis kot nisah. :))))

nnt kite jumpe ramai2 okek. rindu jgk neh nak jumpe semua. oh oh

MIZZIDIEY on August 25, 2009 at 7:26 PM said...

ces ces ces. cun gmba kt atas. hahaha. yg ade muke ak specially. anta la kt emel. tret ata x ckp hr tu. huhu~ comel2 sye sukeeee..

the kecik on August 25, 2009 at 11:32 PM said...

omg!!!!!!!!!! ha??? terlebih makan daging ke kt korea? hahahhaa.. ampun!!!

gosh.. mcm budak br msk asrama. hahaa... mati la kena cekik dgn korg ni. hahaha.. sape suh tak bg hadiah utk anak i.

oh.. ohhhhh..
nine west je? kot ye pun mntk la dgn cik abg jepun tu tod's ke. lv ke = D

HaZyQ on August 26, 2009 at 7:36 AM said...

hye datin.. datin yuna... heee
salam ramadan

DatinSeri ♥ on August 26, 2009 at 9:14 AM said...

idiey: HAHA. TRet send thru ym. suh tret send. dera dia. dera dia! HAHAHA. gamba2 tu semua cun sbb ade aku tu. HAHAHAHA.

thekecik: HAHAHA. kat korea banyak makan kimchi tu. aku nak ikut die balik korea lah, mane taw dapat jumpe joo ji hoon. HAHAHAHA. die bambam, rambut die lagi bambam. HAHAHA

alah, nine west pon okey, LV cam xcantik jew. abg jepon kene menabung, nak kawen. HAHAHAHAHAAHA gatal!

HaZyQ: oh. enchek jurugambar. salam ramadhan :)) puase jangan ponteng!

ammira azmi on August 26, 2009 at 11:03 AM said...

omaigod zati!

sile manabung :P

btw, gmba mu la plg hot!

undeniable :P

DatinSeri ♥ on August 26, 2009 at 12:12 PM said...

Mira:

omaigod omaigod!! duit lagi.

tapi nine west the best la. tp tp tp...

kene menabung ni. kalo xleh g bandung pon at least bleh g pangkor next year!

aku mmg hot, aku tahu itu. HAHAHA

ammira azmi on September 11, 2009 at 1:08 PM said...

daaa!

aq rase sgt menyampah smpai rase nk menyepak izzati!

:P

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥