Thursday, August 13, 2009

♥ di udara.




ohh. finally kami berjumpa. okey, selepas setahun. He isn't change too much. Die dipandang serabut dengan rambut panjang (ade hati nak lawan kepanjangan rambut i ye?), tapi ok, aku i suka. i dont mind. HAHAHA. pergi makan kononnya makanan bercirikan 'keMalaysiaan' (mengada saje) yang dia nak sangat makan. makan ikan bawal dengan lala. ouh. sekali ternampak artis, cun pulak tu. MasyaAllah, mata dia sangat tak terkawal. cicak buat chiken dance pon tak layan dah. nasib baik dia isteri orang. kalau tak, i gigit telinga u kasi putus. mata u, i buat jadi sup. (ceh, jangan bermanja dalam blog sendiri, memang langsung tak manis). Seterusnya kami pergi mentonton wayang cerita 'Setem' best lah yang dia kata. tapi aku kata, BOSAN!! arghh!!! Tawaf mid valley sebanyak tak terkira dengan jari untuk mencari Jersi MU. mahal gila,!!! baru aku tahu sehelai jersi sangat mahal nilainya. Ye lah, dekat downtown aku tengok RM10 pon boleh dapat. HAHAHA. tapi takpa, duit dia, bukan aku punya. hik hik. malang memang kurang berbau, takda pulak saiz yang nak. seterusnya mentawaf lagi mid valley sebanyak tidak terkata (tadi tak terkira, ni tak terkata pulak. haish!). omaigod, jumpa lagi beg roxy yang telah aku cita-cita dan angan-angan kan sejak sebulan yang lalu. akhirnya pulang dengan hati kesedihan kerana sudah tiba waktu perpisahan dengan dia dan jugak beg roxy (eh??) T________T. eceh! mengada je lah kau! HAHAHA. mendapat cenderahati-cenderahati dari jauh. hati berbunga-bunga dan berpelangi-pelangi keriangan. HUHU. Lepas ni katak lembik pon tak sanggup nak bertegur-sapa dengan orang gila ni yang perasan dia sorang je tengah happy tahap dewa. Like i care, what? HAHAHA. have to go. menyediakan lesson plan yang membebankan minda memang membantutkan keceriaan. bye ppl.

3 cookie[s] ready! ♥:

hanisah on August 15, 2009 at 6:12 PM said...

mne pixca k0rg? mne pixca korg? nk tgk...! XD

babyling on August 22, 2009 at 1:25 AM said...

akak jumpe ari tuhhhh
uuuuu

DatinSeri ♥ on August 22, 2009 at 1:56 PM said...

hanisah: hahaha. tak ingt pulak nak snap 1 haha. okey okey. nanti kot

babyling: aiseyh kak beth. kantoi. HAHAHA

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥