Sunday, December 6, 2009

zatiemissesu! ♥

ohh. finally..!! selepas segala malas dan dugaan datang tak henti-henti, akhirnye siap jugak kek ni. and, ai name it as zatiemissesu! thats what ai promise him. next, mungkin ai buat cup cakes..!! semalam awalnye ingat nak buat cup cakes, tapi pegi shopping tak jumpe pulak cup nye. nanti lah pegi shopping lagi. shopping barang buat kek!! omaigaaaahh! sebelum ni shopping kasut, beg, baju dan barang-barang bling bling sahaje and now ai start shopping barang-barang memasak & baking cakes. &;%*@#!?

eh, malas lah nak update panjang-panjang, cukup lah dulu ye. mengantuk niiii!




and credit to nisah for the recipe. yeay! its yummmmmmmmmmmmy!

4 cookie[s] ready! ♥:

hanisah on December 7, 2009 at 3:28 AM said...

uish....kaseh syg yg super byk!!

kalerful lak tu...

hahaha~

ZH ♥ on December 7, 2009 at 5:43 PM said...

hahah. sebab tu la nama dia zatiemissesu! HAAHAA

ammira azmi on December 8, 2009 at 2:38 AM said...

wah!

congrats zati!

jelesnye iii

bile nk abes inteern neh TT

ZH ♥ on December 8, 2009 at 7:42 PM said...

haha. balik la weh. ai dah pandai ni. hehe

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥