Friday, December 25, 2009

stalker terhebat berbicara

Cuti dan tinggal sekangkang kera, tapi I tak dapat feel cuti pon lagi. T___T

I penat jadi stalker dan hasilnya adalah amat membanggakan tapi menyedihkan.

oleh itu, I masih tengah fikir sama ada nak tinggalkan cyber-world for good ataupon tidak.

tapi I belom dapat jawapannya. sekarang I nak selesaikan hidup I ni dulu, dengan assignment yang satu hape pon I tak sentuh lagi T___T (I tak rasa I dapat selesaikan pon waktu cuti ni)

I pon nak settlekan facebook I tu dulu, penoh dengan invitation dan bla bla bla. Friend requests daripada 40++ I dah ignore sesetengahnye (mostly ialah lelaki yang profile picturenye adalah sangat pelik). I'm sorry but I have no intention to approve some freak out there. walaubagaimana pon, I akan approve IF I tahu itu bloggers ataupon someone yang I boleh buat kawan. don't worry :')

I am looking for friends not a freak or whatsoever.

nyamuk dah meratah seluruh pelosok kaki I, dah lewat. I nak mandi dan bersedia untuk a-very-large-life-makeover! see you very soon :) hahaha..



hati wa pilu memikirkan kejayaan wa menjadi stalker terhebat

4 cookie[s] ready! ♥:

M O N I C A on December 25, 2009 at 8:55 PM said...

semoga yang terbaik selalu dgn anda..:)

FatinSyahirah on December 25, 2009 at 10:35 PM said...

I akan approve IF I tahu itu bloggers ataupon someone yang I boleh buat kawan. don't worry :')

wuwu.. terharu sebab i di-approved kan... :')

nway, i noe how it feels being stalker yang berjaya lagi hebat gituu....
kalau ikutkan apa yang i dapat jadi stalker yang berjaya, kebanyakannya menyayat hati lagi sedih wey.. T____T

papepun, setiap yang berlaku ada hikmah yangg tak terduga oleh kita.
just wait and see.

(fes time komen panjang2)

ngaaaa

dancing queen♥ on December 26, 2009 at 2:39 PM said...

@MONICA

thanks ya :)

dancing queen♥ on December 26, 2009 at 2:40 PM said...

@FatinSyahirah

Haha. i kecewa betol dengan ape yang i tengok. menyesallah jadi stalker. kang tak lame jugak hayat dekat cyber-world ni. T__T

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥