Sunday, December 20, 2009

hadiah dari hati

well, hari ni hidup I macam pelangi sebab I dah beli tiket pergi melancong ke Eropah ye I tipu.
sebenarnye I suke sebab;

+ kek coklat I buat semalam dah habis menjelang tengah hari tadi.
+ biskut hangus I pon tinggal habuk aje. (air tangan I memang takda tandingan hak petuihhh!)
+ I tidur cukup semalam. :')

dan, tengah hari tadi pak cik posmen (okey, hari ni pak cik posmen, abang posmen takda) datang bawak berita gembira lagi.
Yay! Parcel dari US dah sampai.
Thanks ain, I suka okey :)
coach wristlet berwarna unggu akan buat I nampak macam datin-datin jalan-jalan pergi gossip.
Nantilah I poskan barang tu, ntah bila nak berkunjung pejabat pos.
Penat weh, nak drive 5 minit pegi pejabat pos. T___T

pegi becuti jangan lupa lukis nama I besar-besar setepek dekat Bahamas.
Nombor fon I masih sama, tulis besar jugak.
Nanti kang mat salleh bin abdullah nak call.
SMS pon boleh lah..

barang dari amazon pon dah sampai, eh bukan dah sampai sebab I yang pegi ambik sendiri what the fish @%^$*&?!!.
satu hari suntuk I duk bising kat rumah kes tak sampai-sampai lagi barangnye
bapak I dah tak tahan sebab boleh buat telinga tersumbat kalau biar I bising lama-lama.
bapak I terus bawak pergi courier service teeeet ni lepas pegi re-new lesen memandu.
dan, rupenye parcel tu dah bekulat tumbuh janggut dalam stor.
lepas dapat parcel terus senyum ke rambut, telinga pon dah tak nampak.
tapi kerut-kerut dahi bace billing address die, tegata yamazakicou what?!
hehehe.. buruk sungguh nama tempat itu. eh? ops tumpang lalu. :p

inilah hasilnya.
















1. kad fancy-fancy tapi tulis dengan pencil.:p
2. wristlet warna ungu boleh ganti beg buruk color of benetton I T__T




new moon : hadiah kasih sayang :)

okey, mascara & eyeliner wa dah nak habis, sape nak pos pulak lepas ni?

7 cookie[s] ready! ♥:

hanisah on December 20, 2009 at 8:13 PM said...

nk adiah kasih syg gak!!!!!

i jelez d0wh!!

xmo bukak blog ni lg..hua3.. =b

dancing queen♥ on December 21, 2009 at 1:13 PM said...

@nisah

haha. mintak la jugak hadiah kasih sayang. setahun sekali je ni dapat. KAHKAHKAH.

Ain on December 22, 2009 at 12:16 AM said...

kenapa dia tulis NO kat parcel tu? hahahaha. tulis ngan pencil la weh sebab xde pennn. eh cantik la plak wristlet tu. saje je bg yang signature kasik napak sikit coach. hahaha

dancing queen♥ on December 22, 2009 at 1:11 AM said...

@ain

aku edit, kang sampai surat cinta pulak kat alamat tu. keh keh.
cantik la weh, aku suka :) tunggu la lame sikit ye parcel dari aku.

coach tu mesti nampak. HAHAHA :) well, thanks weh, baca kad terharu siot! tp ayah aku yg lebih2 toucing. haha

Ash on December 23, 2009 at 7:49 PM said...

wow, new moon..novel plg i suka dlm byk2 series twilight.. kalau beli dkt amazon lg murah ke dr book shop biasa??

dancing queen♥ on December 24, 2009 at 12:22 PM said...

@Ash


tak jugak. lagi mahal berganda2 kot. ni bf i yang belikan, kalo i takda la nak beli dekat amazon. kedai buku sudey :)

hanisah on December 25, 2009 at 5:38 AM said...

hehehe..xnk laa mintak..

actually dh ade pjanjian ngan umi nisah b4 exam ari tu..ahaha..

klw bt0l2 dapat..nnti nisah post kat bl0g. hua3.

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥