Sunday, December 27, 2009

baca susah kira

I kecewa sebab hari ni masuk hari ke tiga puloh tujuh I lalui dengan sia-sia. Assignment tak jentik pon lagi.

I jugak kecewa sebab I bukan stalker paling hebat sebab ade orang lagi dari hebat dari I.

I kecewa jugak sebab setiap kali orang google name I semua cari "zatie hussin", cube la search "zatie hussin kacak gagah perkasa" ke, "zatie hussin cantik macam tetelan semut" ke. I need a complement T___T *terdesak gila*

Kekecewaan paling besar I alami pada hari ini ialah I tak mampu menggunakan kalkulator untuk pengiraan matematik. Sebelum ni, I memang rabun matematik dan hari ni terbukti I buta matematik. Kecewa cikgu matematik I yang ajar macam-macam cara menggunakan scientific calculator bila tahu I macam ni T__T well, hello numbers, digits & formulas, we meet again :')

I jugak kecewa sebab CD yang penuh dengan lagu wind & juga string orchestra I hilang T___T Mane I nak cari lagi. Semua lagu orchestra takda simpan dalam iTune.


baiklah. banyak lagi kekecewaan yang tak perlu nak bagi tahu, simpan dalam hati sudah lah.
waktu bersurai.



dah kurang lebih 5 tahun tinggalkan bidang muzik yang selalu buat I merajuk dengan partner sebelah :')

wa nak mp3 Seagate Overture by James Swearingen. Sape nak tolong waaa??!!


p/s: watching Glee :)

11 cookie[s] ready! ♥:

FatinSyahirah on December 27, 2009 at 10:57 PM said...

sori babe.
tang tu wa takbleh nak tolong. ngeee


ok ok.

me myself pun terkial-kial nak guna scientific calculator tau.
yang casio 570 yg lame pun i tau yg basic2 sajo, ni kan casio 570 versi baru. apatah lagi calculator yag canggih2 semuanya. tekan tekan, asalkan dapat jawapan, i anggap i taklah jakun sangat. haha. boleh?
dan selalunya, i akan salahkan calculator dah meningkat usia lalu sudah mengalami sakit2 bila i tak jawapan yg sepaptutnya. ahaha

takpe. i ada banyak lagi perkara yang i kecewa.
:')

amatt mexes amir on December 28, 2009 at 3:09 AM said...

wah,mtk mp3 itu dkat en.nobi :p hehee.

dancing queen♥ on December 28, 2009 at 9:02 PM said...

@FatinSyahirah

I frust gila bila i tak tahu macam mana nak clearkan balik yang i kira untuk matrik. ceh, kalkulator tu yang tak betol sebenarnya. T___T well, i pon dah lama tak kira mengira. i'm sooooo dead for the rest of the next semester!!

dancing queen♥ on December 28, 2009 at 9:03 PM said...

@amatt mexes amir

HAHA. kalau dia yang kasi memang ajaib. u tolong mintakkan lah :D

FatinSyahirah on December 28, 2009 at 10:16 PM said...

ok.
i lagi lah rasa jakun sebab tak tau macam mana nak kira untuk matrik. even my fren dah ajar skali pun, i still dont get it tau.

takpe takpe, kita cuba sama-sama.

MIZZIDIEY on December 28, 2009 at 11:37 PM said...

glee best ke beb? bkn byk nyanyi2 eh? worth ke donload? hahaha ;p

dancing queen♥ on December 28, 2009 at 11:44 PM said...

@FatinSyahirah

HAHA. I sedang mencuba :D kagum dengan usaha keras diri sendiri nak discover every inch dalam calculator tu. HAHA

dancing queen♥ on December 28, 2009 at 11:49 PM said...

@MIZZIDIEY

boleh tahan la, fun jugek. aku malas nak download banyak2, so download la ye, sharing is caring kan :)

cuti ni semua aku tengok, so everything macam menarik la. HEHE. nak download ugly betty!! keh keh. laptop aku ni tunggu masa nak padam je T____T

FatinSyahirah on December 29, 2009 at 12:06 AM said...

bagus bagus.
eh.
dah tengok kumar drag queen kat utube?
serius klaka,

dancing queen♥ on December 29, 2009 at 1:50 PM said...

@FatinSyahirah

haha. kene tengok ni. uish! otak dah penoh sejak bercuti. memang bergaya! :)

FatinSyahirah on December 30, 2009 at 8:26 PM said...

tengok lah.

i love the part when he said
"page 1, page 2, page 3"
"whatever ok, whatever"
"daddy daddy is this girl or boy?..
kumar said, no lah boy.. i got both.. mummy daddy.."
n tengok tangan dia skali. melentik kau. ahahaha

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥