Friday, December 18, 2009

Awal Muharam

salam awal muharam kepasa seluruh ummat Islam :)


sekarang saya cari Mr. N. pelik pulak dia tak online malam-malam macam ni.

emm.. sebenarnye saya lupa dia dah text tadi tak dapat online malam ni. T__T adeyyy!
kalau duk sini, boleh jugak nak hantar masej kasih sayang.
masalahnya, ekonomi tak menggalakkan untuk hantar SMS ke sana.

tambah kecewa sebab cupcake i tak naik-naik.
kembong semacam aje. tengok rasa nak tegolek dog je sebab cupcake tak jadi sangat T__T
tapi, budak-budak kecik ni semua makan macam cake tu best gila. terharunya :')

baiklah baiklah baiklah. jangan jadi katak lembik bila terharu.
buat malu keturunan je. heh
sekarang saya nak melayari bahtera mimpi nan indah.
Malaysia kan menang final bola sepak tadi
kalau malam ni mimpi jumpa Zakuan Adha pon okey.
lagipon dia dah nak pulang balik Tanah Air tercinta.
kalau tunggu maharaja dari Jepon datang melawat Tanak Melayu, lupakan.
Tak hengen dia nak melawat Tanah Melayu
internet Tanah Melayu kan bak siput tercekik tulang ikan, melepaskan batuk dan kahak ditangga.

saya akan tidur bermimpikan parcel yang tak sampai-sampai. Good Night, people :) Selamat Tahun Baru Maal Hijrah. 

p/s: cuti dah tinggal kurang lebih dua minggu aje lagi. T__T tsk tsk tsk

4 cookie[s] ready! ♥:

hanisah on December 18, 2009 at 7:13 AM said...

tu ar.. x bestnye cuti dh nk abes. adoi..

hm...sma laa..

wat cupcake slalu x jd..

ish. tensen tol.
exam x tensen cmni k0t. haha.. ok2. tipoo. exam lg tensen. hehe..

il ya na on December 18, 2009 at 2:26 PM said...

cupcake?? ajar weh nk try gak

dancing queen♥ on December 18, 2009 at 4:57 PM said...

@nisah

HAHA. nisah punye cam jadi je. susah buat cupcake macam susah jawab exam je. kih kih

dancing queen♥ on December 18, 2009 at 4:58 PM said...

@ il ya na

heh, aku buat tak jadi sangat la ilan weh. HAHA

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥