Monday, December 7, 2009

sharkboy vs werewolf


credit: flickr

same person with different character. tahun 2005 jadi sharkboy, 2009 tukar jadi werewolf pulak. KAH KAH KAH. sangat comel dalam The Adventures of Sharkboy & Lavagirl, tapi sangat annoying dalam Twilight: New Moon. 

hey, mane pegi semua mood hah? nak update blogshop pon takda mood, cammana duit nak masuk..?! grrrrr~!!! Nak cooking pon, mood macam so-so je, tapi tadi siap jugak lah nasi ayam home-made. cik kakak-cik kakak, sape-sape yang sedang searching for new shawls, boleh la calling-calling ai, text ai, email ai or leave me a comment. ade stock ni ha, tapi malas betol nak upload gamba dalam Kotak Merah Jambu. dan, sape yang tinggal near-by contoh: Kg. Raja or etc, boleh la singgah kat rumah ni kalau nak tengok & beli secara gembira, ai kat rumah ni ha, tengah tambah kapasiti berat badan. :) well, i would love to see u.

okeyy okeyy, dah cukup masa dah. aku tulis entry ni ambik masa berjam-jam sebab asik leka dengan benda lain. tsk tsk. em, twilight kipas susah mati? boleh luangkan masa anda di twilightblog ni. well, boleh membuang masa dengan baik jugak. HAHAHA.

ttfn .. !!


3 cookie[s] ready! ♥:

hanisah on December 8, 2009 at 1:29 AM said...

jac0b annoyingkah?

i thought rmai yg ske dia..hahaha~

ZH ♥ on December 8, 2009 at 7:42 PM said...

haha. ramai, but not includes me. nyampah la, bella edward punye, xpaham2. grrrr~!!

hanisah on December 11, 2009 at 9:11 AM said...

ahaha..bt0l2..bella edward pnye... n edward nisah pnye! yippie! hua3...

btw, ske kulit baru bl0g neh..=)

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥