Friday, December 18, 2009

rehat tiap-tiap hari

weh weh. nak cuti blogging ni weh, nak pegi naik cruise jugak ikot Ain pegi Bahamas ok ni tipu.
Tapi ain dh janji nak lukes nama I kt Bahamas. Hah. Yey!
tapi kes nak cuti blogging memang tak tipu sebab mual nak muntah nak berak tengok blog sendiri.
mane tak nak berak, setiap kali tengok draft, mulut terkumat kamit kunyah makanan.

baiklah, nak rehat. nak ambik MC dah.
kang kalau ade ape-ape HOT story HOT guy yang termissed, tolong missed call
i mana boleh missed HOT guy.


wa blah dulu. rehat 2 jam. Bai

6 cookie[s] ready! ♥:

Ries Lee on December 19, 2009 at 4:01 AM said...

dgn blog sendiri pun muak..huhu

dancing queen♥ on December 19, 2009 at 1:37 PM said...

bosan la, sebab tiap-tiap hari tengok blog sendiri. tengok muka sendiri pon bosan T__T

dancing queen♥ on December 19, 2009 at 1:37 PM said...
This comment has been removed by the author.
zuwairiaiman on December 20, 2009 at 4:52 PM said...

blog yang menarik.. keep up the good posting i support you

dancing queen♥ on December 20, 2009 at 8:18 PM said...

@zuwairiaiman

terima kasih :) takda lah good sangat, omong kosong. keh keh

Love Says it All~ on December 21, 2009 at 2:44 PM said...

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal @ Eyra Rizal Touch

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥