Saturday, May 30, 2009

cuti (again)

A big HELLO for the holidays :)) been waiting for you for a very long time.

cuti again okek! sangat seronok. bye bye Life & Living Processes dan juge Childrens' Learning in Science. Anda telah banyak menyusahkan otak saya okek. semoga sehat-sehat hendaknya tanpa memberikan peluang untuk repeat paper. ciss, sangat susah i tell u. lupakan kisah yang lalu. kisah suka duka menstudy bersama-sama rakan yang agak sengal dan banyak makan daripada belajar. KAH KAH KAH. mind u, saye tak terlibat okek! :))

sangat sangat sangat penat mengangkut barang menaik tren sampai ke sungai buloh. ok, i'm still lucky hari ni people have to work. kalo tak, sangatlah perlu berhimpit-himpit dengan kadar yang agak sengsara. ingat sempatlah melancong dan breakfirst sedap-sedap sebelum melangkah pulang, tapi hampa. cess. barang banyak sangat. cuti hanya 3 minggu, tapi barang macam cuti 3 tahun.its a way to reduce things in your closet okek!sila bawak pulang barang-barang yang agak-agak dah tak perlu. semak aje dalam tuh. katak-katak yang beranak dalam tu pon semua penyek sebab selalu berhimpit-himpit dengan baju and all the stuff. kesian.. Astaghfirullahhalazim.. betapa banyak nye kau shopping. ops.. aku shopping. setiap akhir semester kene mengangkut barang macam nak pindah rumah masuk rumah banglo 3 tingkat je. *sigh*


wah wah. sangat excited untuk cuti. sebab.. erm.. sebab sedikit kesulitan. hey! tapi lupekan saje. zatie sudah beranji lah bukan kita hanya perlu gembira-gembira sahaja selepas segala sengsara. lepas ni lumba lompat katak dan cari telur katak dalam tepunglah. buat acara sukaneka untuk gembira. anyway, welcome home AIN :)) better dont bring along the swine flu okek! Tinggalkan Cik Bi (bak kata Nanaa) di sana. ceh. jangan cakap Malaysia panas okek. menyampah aje. HAHA. sure u've missed a lot of things here. aku akan updatekan kemudian. kawan-kawan lain juga yg sedang bercuti, sila hargai cuti anda. jangan text me dengan perkataan-perkataan seperti "hoi, aku nak makan telor gajah, bosan sangat neh" or "aku nak wat lumbe lari dengan kure-kure la nak tengok sape paling lambat, nak join tak?". HAHAHA. kawan-kawan memang sangat banyak idea untuk membuat kite bergelak ketawa. but mind u, gajah TAK bertelur okek!


okek. masa untuk tidur. Fana tak mereply sms, meaning that dia masih normal as always. TERtidur dengan jayanya. HAHAHA. selamat bergembira tanpa menghargai masa rakan-rakan. Keseorangan tidak bermakna kosong okek! :)) Love Love Love :-*



P/S: jom cuti-cuti malaysia :))

4 cookie[s] ready! ♥:

reenkyra on May 30, 2009 at 10:56 AM said...

brg cam 3 tahun?
uh final year nti cane r...
isk3 =)

z a t i e h u s s i n on June 1, 2009 at 12:02 AM said...

haha. just imagine. in 3 years time barang camane. HAHA.

dilahrazak on June 1, 2009 at 4:48 AM said...

cikgu!
masukkan name i skali.
i pon dah nk balik msia.
2 more days too go.

malaysia, i miss you.
xoxo

z a t i e h u s s i n on June 2, 2009 at 2:15 AM said...

hoho. welkam home doc!

nnt kalo berkesempatan kite tawaf satu negeri. HAHA

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥