Sunday, May 10, 2009

Kosong

mood dah fly far far away. mmg langsung takda mood. layan youtube jugak akhirnya. malas nak reply any text message, phone call atau segala-galanya. entry khas yang dijanjikan pon takda buat lagi. waktu ini memang macam sangat tidak sesuai. Melayan Shaun Smith bersuara sedap lagi sweet lagi bagos. Final dah dekat tapi semakin malas. nak pergi cari mood yang hilang jugak malas. dangg!! nak keluar jugak malas. mungkin sedikit amazing tidak keluar weekend. kecuali semalam keluar skejap pergi makan kat Times Square.

layan facebook jugak malas. macam takda ape je dah nak diselongkar. Marilah layan Shaun Smith. Die kacak. Dia hensem. dan dia juge sangat sweet.. auuuwww~!!! tidur malam pasti mahu dengar dia nyanyi dulu. Mintak orang tu nyanyi lagu birthday pon susah. hoh! takpe, i dah ade Shaun Smith dah. *belagak macam la Shaun Smith kenal*. Seriously, rasa sangat kosong. empty! yillek! Esok isnin lagi. dangg!!! Seminggu sahaja lagi untuk mendekatkan diri kepada jalan yang benar dengan mentelaah pelajaran. eceh! tengok ape jadi dalam seminggu neh! Malas layan.


Entry ini tamat dengan tiba2.

5 cookie[s] ready! ♥:

The Exquisite Instigator on May 10, 2009 at 4:52 PM said...

Menarik~

The Exquisite Instigator on May 10, 2009 at 4:53 PM said...

kekosongan sering dirasai juga...

z a t i e h u s s i n on May 10, 2009 at 5:28 PM said...

hurmmm.. shaun smith mmg menarik. tapi ape yg lagi menarik? huk huk.

susah betol bile rase sgt kosong bukan? huk huk

Masz on May 13, 2009 at 4:00 PM said...

huk3..
mende la ni..

z a t i e h u s s i n on May 13, 2009 at 11:53 PM said...

fahmi: sesuatu yg agak sia2. hik hik

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥