Friday, May 8, 2009

nak tukar.

pernah tak berasa bosan ..? okek! aku selalu. bosan dengan blog sendiri apatah lagi. rasa sangat gila mahu tukar layout. bosan betol. bosan sangat. bosan tak tipu. ni dah masuk tahap bosan yang boleh di anggap sangat kritikal. serius weh. tolong lah aku ni. sangat mahu menukar layout. tapi sangat takda idea serta malas. rasa mahu berjoging di tasik permaisuri sambil cuci mata untuk menjaga kesihatan badan.

enrty khas akan terhasil bagi menghargai rakan--rakan yang comel sekalian. anda memang comel. tapuklah tangan kepada diri sendiri. bangga sikit. piiwiit!! :))







yeay! ini seronok. makan kek dan big apple di atas rumput menghijau daun melambai-lambai dan awan berarak. ewah.. ! jiwang pulak. tenkiu kawan-kawan :))

1 cookie[s] ready! ♥:

the kecik on May 9, 2009 at 1:10 PM said...

tukar! tukar! tukar!
kesian kt i yg rabun nehhh
kasi terang sket tulisan yee
hahahahhaa
if u x tuko
i sabotaj ur blog
hahahahahah

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥