Friday, May 1, 2009

an evening with her..

thank you thank you thank you :))))))) (senyum sampai koyak bibir)

at last, jumpe jugak hazwani hembali neh. rase cam nak ketuk je kepala dia neh, tapi malangnya dia dah ketuk kepala aku dlu. dengan bertubi-tubi plak tuh. cis. keluar sepetang tapi rasa macam tak cukup. janji dah dekat setengah tahun nak jumpa, tapi semalam baru jumpa. memang membuat cik zatie neh hilang kesabaran dan dengan tak malu nya cik zatie merajuk. HAHAHA (see sayang, i tak majuk ngan sayang je taw! sudah memang hakikkatnya diri sebegini, terimah seadanya. eceh!).



Yang geramnya, dia sakit perut pulak sepanjang keluar neh. Sape suruh makan banyak sangat ha??!! hik hik. seronok memaksa orang makan pil sakit perut yang tak best tuh. tapi malangnya kepala kene ketuk bertubi-tubi jugak sampai pecah tengkorak. tak ternilai berapa kali di ketuk kepala. cis. mentang-mentang la ko lagi tunggi SIKIT je dari aku. takpe-takpe, tahun depan aku akan cuba lagi. hik hik.



oh ya. mendapat early birthday gifts daripada yana & syafa serta daripada cik wani & pilin. Thank you girls :)))) suke sangat sey~! tapi nak teddy yang besar tu~ hik hik. memandangkan orang len dah tawu, boleh la orang lain yang tolong kasikan sebagai my 21st birthday gift. tak da teddy besa okek! nak tido malam pon tak best. sebab pakai bantal keras macam konkrit bus-stop. (alasan yang agak kukuh rasenya.) HAHAHA.

okek. mahu bersiap sedia pulang ke sungai buloh. dan sekarang cuba membayangkan kepadatan dan kapasiti manusia dalam komuter. ok. jangan bayangkan, sangat menakutkan. hari neh kan public holiday, dan ramailah orang yang ingin membuang masa di kota raya. ops~! ade orang terase ke? pergi Tokyo tak ingat orang. isk isk. HAHAHA. Take care sayang. Jangan hati-hati sangat pilih hadiah untuk i taw! HAHAHA, you owe me 4 things. yeah~! (malang lah bukan menjadi teman istimewa cik zatie). Jangan lupa makan banyak-banyak. Jangan lupa tidur cukup-cukup. Jangan lupa malam 5 Mei. Jangan pergi maen bowling macam taun lepas sampai lupa sejam dah lambat. hik hik. Jangan lupa tolong kirim nombor fon i kat mane-mane orang yang kacak dan menawan yang terjumpa kat mana-mana. ops. HAHAHAA. jangan gedik di blog sendiri okek, menyampah. keluar sekarang!!

p/s: Take care sayang. Love u :)) Happy Birthday Matt, sila jadi lebih sopan okek! HAHA.

4 cookie[s] ready! ♥:

Pilin on May 2, 2009 at 4:37 AM said...

i wanna see you too :(

z a t i e h u s s i n on May 4, 2009 at 1:52 AM said...

miss u miss u. meh la jumpe ramai2. rindunye~!!

Encik Matt said...

time kaceyh cik zatie menyelitkan ucapan besday encik matt dalam blog anda~~ XD

z a t i e h u s s i n on May 4, 2009 at 8:04 PM said...

haha. same2. comel bukan? kan dah cakap, kene sopan macam neh. HAHA.

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥