Monday, May 4, 2009

Hujan Petang

anda percayakah bahawasanya cik zatie sedang bertungkus lumus menstudy? mungkin anda patut percaya. sebab tulang kaki saya sudah hampir retak menampung berat buku rujukan ni. tapi, apekah hasilnya?



hasilnya ialah, :))))))




yeay~! berjaya membusykan diri di facebook dan menconteng di sana-sini. (tepuk tepuk!!) T__________T malas gila tawu mahu mencari beberapa perkara tentang locomotion & support in human. gambar-gambar jugak malas mahu cari. nampak katil macam bejoget-joget dengan indah, tapi masih tak mampu nak buat hati cik zatie tertarik mahu tidur. mungkin dah lama tak tidur petang. kerja-kerja ISL macam masih melimpah ruah. banyak neh. tapi satu pon malas nak sentuh. otak tengah lintang pukang fikirkan macam mana nak study subjek Children Learning in Science neh. Banyak betol theory pendidikan. otak penat sampai mahu cari pemilik lain. perlu mengajar otak supaya menjadi lebih setia kepada diri sendiri. Tapi otak pon komplot sama malas study sebab esok ade kelas 2 jam saje (*oi oi, angkat tangan, doa cepat!!!*). Life and Living Processes akan berlalu selari dengan habesnye sem ni. tak sabar wa cakap sama lu!! pasti akan senyum sampai koyak bibir sebab terlalu gembira. tapi harus bersabar mentunggu Final. Nak balik! Nak balik!!! *homesick seadanya sebab malu kat budak skolah lain, ape neh cikgu homesick?!! HAHAHA* :)))))


dah la tuh. banyak sangat mentulis sesuatu yang tak penting. buat tambah sakit hati dan tetekan kat orang lain saje. katak penyek pon tak tahan dengan blog sepanjang neh. sapelah mahu bace. malu sikit kat katak penyek. malu malu. sila membuat kerja. promise tak mahu mempergi ke website facebook. i'm serious okek! HAHAHA. Sebab di facebook selalu membuat pakatan untuk mengkurus, memboikot enchek sayang dan kawan-kawan dan memintak simpati makhluk lain sempena 5 Mei. HAHA. Senarai baru perkara yang diboikot  yang dikeluarkan ahli-ahli mesyarat facebook ialah: Akita, rumah enchek sayang, PS3 enchek sayang, TV enchek sayang, homework enchek sayang, dan Tokyo. Anda merampas kebahagiaan saye. Takpe, malam ni saya akan cuba merampasnya kembali. oyye oyye~! Pakcik jiran enchek sayang juge jangan lupe. Pakcik! kalau setakat tanam bunga tulip yang cantik menawan dan berkembang mekar pada musim bunga saje ni, boleh jalan lah. Kat Malaysia tiap-tiap musim ada bunga. Bunga taik ayam pon ada. HAHAHA. Ayat orang jeles. HAHA. dah dah. entry ini tamat.


p/s: Tokyo, sila serahkan kembali enchek sayang kepada saye!!! ASAP!

3 cookie[s] ready! ♥:

Masz on May 4, 2009 at 5:28 PM said...

amende la ko mengarut ni cik zatie...

Sahniana on May 4, 2009 at 6:32 PM said...

elo miss..zatie?..thanks for visiting my blog..wow,u have a really nice blog..mind if i introduce your blog to others?

Ash on May 5, 2009 at 3:59 AM said...

zatie epi burpday. entry khas buatmu. HAHAH

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥