Friday, May 1, 2009

Kanak-kanak

1st May 2009.

Finally, its weekend AGAIN. Minggu yang agak memenatkan dan jugak memeningkan. Mood nak membuat entry baru pon takda. Mood pergi jalan-jalan mungkin. Tapi takda la sampai Tokyo macam orang tu. geram geram. saye nak ikut jugak ok! Hik hik. Minggu yang penoh paper untuk exam. Titas Gerko and ELP done!! Yeay~! (besorak gembira sambil makan Mister Potato sampai tak ingat dunia). Minggu neh pening betol dengan kerja-kerja yang tertangguh. Next week pon mungkin bakal seperti minggu neh. Bersedia okkek.

Hari Rabu (29 April 2009) hari tu, telah menturut serta dalam pertandingan sukaneka pra-sekolah IPGM KPT. Banyak sungguh karenah kanak-kanak. Kalo lembik macam katak penyek, dah lama hilang sabar tawu. Hik hik hik. Sesetengah students adalah dari Rumah Kebajikan Tengku Budriah. Kadang-kadang timbul sikit rasa kesian kat mereka-mereka neh. Tak bersalah dan tak dapat didikan yang sebaik orang lain dapat. yang rase tak duduk rumah kebajikan tu, sile lah bersyukur okek! Takda apa mak bapak anda-anda semua kasi terkurang.

kumpulan biru
kumpulan merah
 
kumpulan kuning

 
kumpulan hijau
Sangat seronok!! :))) tapi petang tu ade exam Titas dan sangat tak seronok :((( Tapi alhamdulillah, sudah selesai dan mengharapkan bagos bagos belaka. tak mahu titas mengganggu gugat result final. ciss. Hilang mood nak membuat entry sepanjang 4 muka surat. sambung tdo best jugak neh. HAHA. 
Entry ini tamat.
ps: mummy, jangan spoil kan sangat your kecik. nanti manja neh! ketuk baru tawu. hik hik

2 cookie[s] ready! ♥:

the kecik on May 1, 2009 at 9:34 AM said...

dengki r tuuu = p
nnt dh ada baby sendiri.. rasa r. if u manjakan diaaa... haaaa... x pun i pi bgtau en hussin.. jgn kasi duit dh. xmo manjakan anak kan? hahahaaa..

wesss... nk pi tokyo jugakkkkkkkkk
tlg tanya en anwar.. sony yg br tu.. cybershot yg 12. somthng mpx bape hengget sana. nk kim = D

z a t i e h u s s i n on May 3, 2009 at 5:18 PM said...

haha. encik hussin bukan manjakan, dia sebagai bank kepada anaknya. hik hik.

owh. belom sempat memberi tahu, dia sudah ke tokyo dan bergumbira disana. sob~ T_________________T futsal di tokyo lagi best dr awek die~ wuwuwuwu

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥