Monday, May 18, 2009

exam week.

ape nak jadi? exam week atau sangat weak? yup! sangat weak! atau lebih senang dikatakan not phisically or mentally strong. otak sangat tak boleh menterima pelajaran dan rasa sangat damn!!! bodoh betol lah. time2 kritikal macam ni nak buat hal pulak otak neh. cubelah belagak kuat siket. eceh! pandai je. tq kawan-kawan kerana mengambil berat. kan zatie sudah mengkata, kawan-kawan sangat manis seperti gula. jangan lah manis sangat, nanti saya tak tertahan untuk menghilangkan semua. T___T tq juga kepada T-ret yang all the way from penang sanggup mengtext memberi kata-kata nasihat dan perangsang. kawan kanak-kanakku yang sangat prihatin, tq v v v much. mummy jugak okek. tq tq tq. okek! saye belom bersedia untuk mengsharing apa-apa di sini. cuba anda kirimkan doa anda untuk saya menjawab exam dengan hati yang tenang. pleassssseeeeee T___T. love u ♥ ♥ ♥ ♥

3 cookie[s] ready! ♥:

the kecik on May 18, 2009 at 4:01 PM said...

xmo.. xmo...
xmo kim doa
kang bila dh lulus exam
kang .. bertambah sorg lagi cekgu yg mental asek drop.. hahahahaha


ye la.. ye laaa...

good luck!
moga2 u dok ajar anak i

= D

en_me on May 19, 2009 at 8:37 PM said...

good luck akak zatie tewww.. salamms dr me dikejauhannns

athirah mohamed~ on May 20, 2009 at 3:17 AM said...

eh.
tret?
itu saye.

kah kah kah.

sayam kamu jugak.

muhahaha..

bes of luck dear~!!

dah dapat spot, goreng sampai hangit esok..

keke =D

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥