Tuesday, March 24, 2009

The Unborn

Ahad mahu keluar jugak! takda alasan. Hazwani Hembalii! sila jangan buat alasan busy dengan drawing la, kene submit kerja la, kene ngorat ngan Acid la, eh. ops! haha. ramai orang buat Architecture ok! tapi masih ade mase untuk keluar dengan awek diorang. kalau buat alasan lagi, kita putus! hahahaha :)) Cakap lecturer mane kat UKM yang tanak kasi ko kuar tu. cakap! hahahaha *konon berani lah ni, kalo jumpe betol-betol, kencheng dalam seluar la kot*. Mahu menonton The Unborn. Nanti Enchek Sayang sudah takda alasan lagi untuk gelakkan aweknya yang dia cakap sudah ketinggalan neh! *Nanti la, i tengok~!!* Masih tak boleh terima bila enchek sayang gtaw The Unborn dah release kat US bulan 1. ye ke Ain? Takda mahu cerita kat aku pon ye. Ciss! *sape suruh janji nak call ke US tapi tak simpan duit. hahahaha :))*. Malangnya, memang betol dah release january di US. Untuk tarikh release di setiap negara, click di sini.

Otak yang bergoyang sebab tiap-tiap hari melayan karenah budak kecik ni tak dapat ditanggung lagi. Suara pon sudah habes melayan dan memberi warning supaya takda membuat hal. *Jom lah buat sbe Mira!* hahahaha. Baru faham kenapa cikgu selalu marah-marah dalam kelas dulu. Rupanya kepala diorang dah tak tahan gegaran dan goyangan. Kritikal dah tahap tu mungkin. T______________T. Soalan paling tak boleh tahan adelah "Cikgu, saya nak kentut boleh? Kene pegi luar kelas ye cikgu?". Ni mungkin exactly macam Enchek Sayang dulu kan. *eleh~ macam i tak tawu dulu kenape suke sangat keluar kelas duk depan pintu diam-diam. Kentut ye~?* hahaha. pengajaran kepada anda, janganlah cari buah hati yang same kelas di sekolah rendah. memang takda rahsia. HAHAHA.:))



Kembali kepada tujuan asal tulis entry ni. Emm, tujuan asalnye ape ye? ntah. takda tujuan. Sekarang, semua boleh gambarkan camanya goyangan yang berlaku dalam otak kan? Sampai semua pon dah lupa. Tapi yang peliknya, beg roxy tu takda lupa. Maken ingat adelah!!! Lepas ni, kalau TERpergi kat butik roxy lagi, memang akan TERbeli lah. boleh ye sayang? boleh ye? hehehehehe :)) memang harus mencari sesuatu untuk membuang penat ni. pergi diskolah jom! pergi goyang-goyang ke gig mungkin? haha. *Ingat Allah zatie! Ingat Allah.*

 
Sudah-sudah lah tu buat entry yang tak membawa makna dan takkan berbekas dalam hati orang. Sedar la. Assignments banyak. Kerja kat rumah banyak. Tido pon banyak. Ingat sikit! Off sekarang! pergi buat kerja!

Baiklah. berangkat ke facebook.

p/s: mane lebih mencabar? SBE atau kejut enchek sayang tido?

4 cookie[s] ready! ♥:

dilahrazak on March 25, 2009 at 7:12 AM said...

cikgu.

sbe kamu d skolah mane?

z a t i e h u s s i n on March 25, 2009 at 9:24 PM said...

sk tg mahmud. esk last day. see, jadi teacher kesayangan ukkey~! haha

ammira azmi on March 26, 2009 at 6:33 PM said...

haha

tu la sape soh nkal ms kecik2

this is called karma oke

what goes around comes around

:P

soalan saye adelah

since when guru2 mperkenalkn rules nk k***** kn kuar tuh..??

aq rs dlu2, org maen lpas je lam klas

hak3

kids nowadays had become more civilized i guess

:P

z a t i e h u s s i n on March 26, 2009 at 8:35 PM said...

mira: haha. yup! they are all lebih bertamadun sikit kot dari kite dlu. HAHAHA. blaja sivik kan skarang.

btw kinda missing them. hahahahaha. lawak2.

dulu, aku keluar ah kelas, mu je kot yang xkuar, men lepas dalam kelas je. patut la ade bau sth yg tak menyenangkan dulu. HAHAHA

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥