Tuesday, March 17, 2009

facebook gila buruk

seriusly, hodoh wei facebook yang baru!! 

kau gila btol. maken hari maken sengkek. nasib baik cuti, mak bapak tanggung aku ok.dulu rasenye lebih dari cukup je kerajaan kasi duit, hari ni macam tak cukup pulak. nak mintak lagi, boleh? hehe. mane taknye, everyweek mesti tepacak sepasang kasut kat shoe rack. dah penoh wei!! no more shoes ok!! kalau nak kire-kire, perbelanjaan memang lah ikut every month punye budget. memandangkan w980i dah hilang, dah lari budget. cis!!! nasib kau tak payah bayar balik duet ni zatie. nnt cukup-cukup grad, kurus kering simpan duit. haha. Nanaa yang pakai loan ptptn yg boleh di kategorikan terhad sikit dari aku pon dapat menabung, ape kes ni??!! Start menabung zatie. Be cool. Think posotive zatie, Nana tu, tak habis je lagi kot, belom lagi. cukup2 semester nanti, habes lah tu. *gile evil*. :)) Syukur zatie, syukur. tak payah bayar kan? *as a reason nk pakai duit menggila* kih kih

Mid semester and another half of semester to go. SBE is coming. Banyak gila benda kene fikir. *macam lah aku selalu fikir kan?* kah kah kah.focus zatie. focus. hoccus poccus. kih kih. main main lagi. bukan nak serius. serius lah ni, sedang habiskan Mummy's Witness kerana tak sabar mahu ulang Twilight. Twilight dah dapat free from US, so anyone? ade yang mahu sponsor for New Moon and others? untuk melengkapkan Twilight Saga, silalah bagi sponsor kepada yang memerlukan ni. duit pon ade RM****.35 je lagi.so, is it worth it untuk menggadaikan 2 bulan untuk membeli Twilight Saga? Tidak bukan? (Exaggerate yang melampau. takkan lah beli Twilight Saga perlu korbankan 2 bulan belanja. HAHAHA). Gila kau zatie. yup yup. lately nih memang gila sikit. :))
Having a great holiday. makan and tido sahaja :))

p/s: takda orang mahu jadi sugar daddy. so mummy out there. nak jadi my sugar mummy tak? :))

4 cookie[s] ready! ♥:

doo doo master on March 17, 2009 at 9:22 PM said...

duit mane penah cukup cik zatie oi...
ak hok buleh hampir 1500 sbln pom tak cukup..hahahaha...tu sme bende org da tanggung....

z a t i e h u s s i n on March 17, 2009 at 10:23 PM said...

gila2. aku bersyukur dengan duit aku xsampai seribu sebulan neh. lebih dr cukup. xcukup nak beli kereta dengan beg roxy itu sahaja. hehehehehhehe.

the kecik on March 18, 2009 at 9:24 AM said...

tu r mek..
i suh u cari boipren len xmo.. setia.. hahaha.. <-- jahat gile ke? hhehheeh.. uhh.. mummy mana nk sponsor u tuh? mesti dia ada udang di sebelah mi udang. hehehe

z a t i e h u s s i n on March 18, 2009 at 12:24 PM said...

haha. u nak carikan i boipren baru ke? i on jew~ make sure menepati 3 ciri:
1. kaya
2. kaya
3. kaya
4. kaya
5. kaya

ok. lebih 2 ciri sebagai tambahan. hihi

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥