Saturday, March 21, 2009

Tomorrow is the day - Back to school

see, tomorrow is the day. gila kau. takda buat preparation ape-ape pon nih. esok mati kekeringan lah tanpa idea. tak sukenye kena buat kerja. belajar lame-lame pon aku tak kesah okkey! tanak membuat kerja. tak mahu!
manusia mane pernah bersyukur. assignment banyak, bising. kene study, bising. kene kerja pon bising. takda kerja pon, bising. skarang nak ape? cakap! cakap! hehe. memang sangat malaslah. kalau cuti lagi kan best. takda mahu pikir kerja atau assignments(SSSS). esok harus membangun awal dan bersiap. lebih awal dari di hari-hari belajar.

*cheras, i miss u (badly lah kononnye)* T__________________T.

ok kawan-kawan. tahulah korang semua sudah bakal melangkah kepada saat-saat akhir di alam belajar okkey~! aku tak jeles ni (sebenarnye SANGAT jeles). hehe. aku masih ada about 3 and half years to go. takda jeles ke dengan aku? kalau aku buat degree in Biodiversity dulu, starting this July dah boleh bangga sudah di tahun akhir. tapi, MALANGnya tidak ok. TIDAK! tapi sekarang sudah takda rasa sangat menyesal sebab sudah bahagia (dulu suffer ok!). kalau enchek sayang dan saya dipanjangkan jodoh, dia mungkin kerja dulu. kan bagos tuh.:))  alasan ni logik lah sikit bukan. sekarang aku nak bangga lah kat korang wahai rakan-rakan. (untuk sedapkan hati sendiri). tapi, sekarang, i'm happy. jauh lagi masa untuk bekerja. cuma kadang-kadang harus membuat SBE di sekolah. nvm! :)) 

baiklah. saja semakkan blog sendiri sebab tak tahu nak buat ape sementara hujan turun mencurah-curah bertemankan ribut sikit-sikit ni. enchek sayang pon macam tak bangun lagi jew~ tadi suruh mengkejut beliau pukul 5 (kat tempat i lah ok.. kite selalu mahu menang pukul berapa tempat sapa kan?! hish!). *i tawu, sayang tak bangun lagi~* buat-buat bangunlah tu lepas reply sms, tapi takda reply msg di skype mahupon di ym.

mahu membuang masa di facebook buat kerja sikit-sikit gila.

-entry ini tamat-

2 cookie[s] ready! ♥:

the kecik on March 22, 2009 at 9:22 AM said...

sbe tu menda?
hahaha
sian mekkk
xpe2..
eh.. nape? u kena gi ngajo dh ke

z a t i e h u s s i n on March 25, 2009 at 9:29 PM said...

hik3. oi. u tanak balik kg ke?

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥