Saturday, March 28, 2009

rakan-rakan ribena & rindu

moigod. kepala pusing, badan pusing. semua pusing. tertido lepas maghrib. puas berjalan-jalan dan bercerita bersana rakan-rakan kanak-kanak. macam biasa-biasa, mereka mana pernah tawu erti penat bergelak ketawa. banyak cerita yang keluar, dari gajah pijak semut kepada mira makan gajah, semua keluar. HAHAHA.(memang suke buat perkara yang tak berpatutan apabila bertemu bersama). Ni baru ade 2 orang, tambah lagi sorang memang macam duduk dalam kelas 6S1 kot. hahaha. Idiey takda. jangan risau, bila anda pulang, TRet sudah promise mawu belanja makan besar. Setakat ABC, boleh la zatie yang belanja. takda mampu lah aku ni. HAHAHA. here goes beberapa photos yang sempat. (memandangkan ade 2 orang bawak camera, dan kedua-dua camera rupanya takda bateri =P)

 
saje sabotaj mira. HAHAHA
 
  
 kanak-kanak riang macam biasa :))
  
 zatie & TRet
 
 
 zatie & Mira
 
kanak-kanak riang yang tak pernah jumpa ABC
rakan-rakan yang bergirang gumbira bagai takda pernah jumpa ABC. Kat Tronoh & Penang takda ABC kot. Takpa-takpa, jom datang cheras nanti kita pergi makan ABC banyak-banyak okke! Tapi next time bayar sendiri tawu. Jangan buat-buat lupa bawak purse lagi okek! Tertinggal dalam kereta lah. HAHAHA. Panjang akal ya kawan-kawan. Akan rindu kamu-kamu T_____________________T. Boleh ulang tak zaman kanak-kanak ribena dulu? Mahu jadi sikit ayu supaya enchek sayang takda kutuk di kemudian hari. HAHAHA.   
sebelum pulang, sempat pergi maktab mizan. jumpa akak TRet :)) Tak sengaja terjumpa ex-schoolmate and she is also my ex-roommate yang setia mengkejut zatie ini bangun setiap pagi dengan sabar. SANGAT sabar. Hehehehe :))
 
 Yuyu & zatie :))


Yuyu. Rindu nye :)) memang jodoh lah kita. nampak dia bukak boot kereta dan tekun gila ambik barang. buat tak tawu je orang pandang dia. macam takda konfiden mahu tegur sebab takut salah orang. malu okek! dia pandang aku pon satu macam. hahaha. tapi, biasalah macam drama tamil yang Yana suka tonton. memanggil dan membuat aksi terkejut bagai mahu menangis mengeluarkan air mata satu lautan pasifik sambil berguling-guling mahu dapatkan sang kekakih. eceh! HAHAHA. first expession dia adelah "eh zatie, kenapa nampak macam berisi sangat ni? Bahagia sangat ke?" HAHAHA. cait betol! harus buat rentas desa setiap hari ni nak kasi nampak slim balik macam dulu-dulu (model iklan sabun basuh). HAHAHA. takda lah bahagia pon Yu, takda bahagia tapi still makan banyak. HAHAHA. macam mana nak bahagia, dia jauh. sob sob sob. *gila macam takda kaitan je*.
btw, enchek sayang sudah masuk rumah baru yang 'besar' kebanggaannya tu. alasan takda mahu duduk rumah sorang sebab rumah kecik. sekarang sharing dan caring bersama-sama kawan-kawan, rumah BESAR sikit. hehehe. Tinggal bertiga. lepas ni kalau takut tengok cerita hantu lagi i tak tawu ok! takda alasan untuk tanak tengok cerita Unborn. HAHAHA. *miss u already, cepat-cepat la sambung internet T______T*. Memang hidup tak senang ok kalo takda internet. duduk di bandar macam duduk di pedalaman mana ntah. Akita yelah kot pedalaman kampung. KAH KAH KAH :)). Miss u lah. Takda selera mahu makan ais-krim sebab takda contact enchek sayang. makan roti 60sen pon takda selera. :(
 
esok bakal kembali ke Cheras. adoi! malas lah pulak. Hari tu bukan maen lagi ye, fly me to cheras lah, rindu cheras lah. memang takda boleh percaya lah kat kau zatie! HAHAHA. bukan ke memang ade this feeling bila dah sampai mase untuk balik ke cheras. T___________________T. jom pusing balik masa boleh? (suka sangat kan pusing-pusing masa nih! ingat jam paling berkuasa kau punye?!!) Kih kih kih. akan mengupdate entry tentang last day di sekolah. eh! sape cakap rindu? mane ade? (eceh! cover dengan enchek sayang, nanti die gelakkan sebab dulu bukan maen hebat lagi cakap takda suka pegi sekolah. HAHAHA).
mahu kembali kepada perkara asas apabila online. mencari bahan untuk buat assignments? oh tidak! mencari idea buat essay? tidak jugak! 
jom buang masa dekat facebook. HEHEHEHE :))
p/s: rindu semua lah! :( badly. jangan makan banyak sangat okek kawan-kawan. malu sikit dengan gajah kat hutan. HAHAHAHA. good luck exam idiey! HEHEHE

3 cookie[s] ready! ♥:

MIZZIDIEY on March 28, 2009 at 4:05 AM said...

sgt jeles. huk3.
tgk abc tu cm sedap je.
lg bertmbh jeles..
hahahaha. awat tret nmpk da kurus?
ke gmbar menipu? kikikiki..
rindu la kamu2.

the kecik on March 28, 2009 at 9:58 AM said...

wah.. u mmg ada nmpk itu tembam laaaa

ammira azmi on April 11, 2009 at 12:54 PM said...

ed

cpatla pulang

kami tgu kamu membelanja kami

nti kite g lagi sesame

zati!!!

knape msti mira makan gajah

dengkis2!

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥