Sunday, March 8, 2009

nak jugak!!!

Shawls kat sni cantik2, tapi...


roxy tadi pn cantik, tapi...


jeans tadi mmg v v v v v amazing~!! tapi...


semuanya hanya kerana tapi..


good night, "sweet dreams".


gambar secara curi2 di roxy. mahu itu! mahu itu!!

p/s: perlu cari sugar daddy. sila hubungi saya untuk mendapatkan borang pencalonan.
syarat: beg roxy itu, beg roxy itu, beg roxy itu, jeans tadi dan tudung baru ok. sudah lame tak mengshopping tudung :(

4 cookie[s] ready! ♥:

dilahrazak on March 8, 2009 at 2:49 AM said...

dear cikgu.,

saya asyik pakai tudung yang same di sini

bile cikgu dah dapat sugar daddy nanti
jangan lupe beli tudung yang banyak dan cantik untuk saya.

hahaha

niesacomel on March 8, 2009 at 1:06 PM said...

feyuh. sampai mahu cr sugar daddy. haha. cam kenal jew roxy itu.

z a t i e h u s s i n on March 8, 2009 at 1:31 PM said...

oh dr. dillah.

okkey~! akan cube membeli sehelai untuk doc.

xde org pon lagi mendaftar untuk jadi sugar daddy nih. adoi. karchiwa btol!

z a t i e h u s s i n on March 9, 2009 at 12:37 AM said...

niesa: sugar daddy kat sini dpt tanggung sikit. duit bf simpan wat kawen. hahaha.

owh! roxy itu sgt menggoda. promoter chinese kat situ xbagi chance langsung nak bergaya dgn si roxy yg cantik! huh! bulan depan serang roxy kat mid valley jom! hahaha.

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥