Sunday, March 22, 2009

penat lah

kan dah cakap. memang akan ade satu perasaan tak suke apabila memulakan sbe. penat lah, letih lah (oi. bukan ke same?). tengoklah, baru sehari sudah banyak membuat ayat-ayat yang tak bermakna dan menyusahkan hidup saje. tak tahulah kenape, bukan nye buat perkara-perkara berat macam angkat batu bata 15 tan, mencuci KLCC 10 hari dan sebelas malam, tolak lori balak yang pancit kat tengah-tengah hutan dengan tulang 4 kerat. semua pon tidak! tapi kenape?? purkkeee??!! ok, dah tahu kenapa. sebab sudah nampak beban yang bakal menanti pada masa depan kot. mahu mencipta manusia dan membina rangka sahsiah manusia.


tapi aku takda nak tipu anda semua lah. serius. penat penat dan penat. fikirkan assignment yang banyak dan segala kerja yang takkan habes. sanggup stay up dekat maktab sampai bergoyang otak pon takda nak kesah macam ni. nak duduk rumah goyang kaki, bukan goyang otak macam sekarang. T________________________T


fly me to cheras please :(


tengok, flat semua tulisan. takda nak hias ape-ape pon hari ni. sebab otak sedang sangat flat sekarang. takda turun naik bukit. hoh! 4 hari yang bakal memeningkan masih ada. mungkin akan selalu flat saja blog ni dalam 4 hari ni. korang bersabar sahajelah ye.

5 cookie[s] ready! ♥:

dilahrazak on March 22, 2009 at 10:29 PM said...

cikgu!
bersabar2..
aja2 fighting!

jgn jeles cekguku...
aku tgh bercuti.
seminggu lgi cuti
sangat bosan cuti ni
haha(^_^)

sekali lagi di ulang
jgn jeles ye!!

z a t i e h u s s i n on March 22, 2009 at 11:07 PM said...

dr. dillah terchenta. jangan jeles. saye sudah 2 minggu di rumah ukkey~!
last week cuti. hehe

haha. tapi saye jeles lah kepada doktor kerana sedang bercuti, manekale saye sedang bergelumang dengan kerja. nak pergi Ireland jugak boley? haha

doo doo master on March 23, 2009 at 12:07 AM said...

cuti la bebanyak...huh!

ammira azmi on March 24, 2009 at 6:36 PM said...

haha

sbe seems interesting la

btw, meh la jejalan ke umah saye

saye sdg goyang kaki tangan smua kt umah

:P

z a t i e h u s s i n on March 24, 2009 at 10:18 PM said...

cuti? cis cis. xcakap.

yolah interesting. goyang kepala aku tawu. haha

jomlah sbe. ingt mase kanak2

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥