Sunday, November 22, 2009

satu lagi post yang takda makna

sebenarnya, kepala aku dah berputar alam sebab mata tak dapat tanggung silau. heepp..!! kene tido nih kejap lagi. satu hari buat kerja takda faedah. separuh daripada kerja tak berfaedah itu adelah dengan menghadap laptop tanpa sebab kukuh. bile internet mula buat hal, aku pon mula la men@%$!?!! keh keh keh. ye lah, bile ngah sedap layan MENGgoogle, bertweet tak hengat dunia, internet buat hal. celcom broadband memang selalu menghampakan bila tahap adrenaline aku memuncak, kalo waktu biase, nak pulak die lajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. tak sabar nak balik Alor Lintang terchenta untuk bertemu keluarga-keluarga dan kucing-kucing yang dah sampai keturunan ke 4. juga rindukan kelajuan streamyx. heh! mengapa perlu POTONG? kah kah kah. streamyx kene bayar aku neh. hahaha...

sebelum meninggalkan semua, marilah kita menghayati bait-bait perkataan ini. aku nak post kat facebook, tp as i said facebook sekarang tak boleh dah nak buat ayat jiwang-jiwang tahap nak muntah. kang, katak-katak suara emas berlian tu sebok berbunyi. heh.


Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye
Someone tell me why
Did you have to go
And leave my world so cold

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

You are not alone
I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
You are not alone


Just the other night
I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms
I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
Then forever can begin

- Micheal Jackson, You Are Not Alone

p/s: pssssstttttt.. ade orang MENGgoogle redza minhatkuuuuuuuuuu!! tak caye tengok traffic aku. cet!

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥