Sunday, November 15, 2009

Oto

tadi mase lepas pegi makan dekat Volodrome Cheras, jalan-jalan kejap. Nak balik study punyelah malas. Dah la semalam asik layan movie sampai tertido. Macam lah exam tu lagi sebulan. Next paper lagi 2 hari oi! Okkey, sebenarnye nak buat entry untuk show-off bodygurd merangkap boyprenn baru. taaadaaaaaa~!





kacak kan? lepas ni takda orang berani lagi dah gedik² ngan aku, aku report kat abang otomen kacak. Aku namakan dia Oto. Masalahnya die dah menyemakkan lagi katil aku yang sedia ada semak. T____________T. Lepas ni dah tak takut lagi nak stay-up sampai lebam, konon nak study lah kan. KAH KAH KAH KAH. geliiiiiiii! Balik cuti karang, aku sumbat je Oto dalam kete kak long, pastu Oto mesti jadi arwah dikerjakan si Iskandar. Baiklah, sementara ada masa nih, boleh suruh Oto kirimkan rindu sampai ke kampung halamannya kat Jepun. Eh, nak ikut Oto balik pon boleh, dapat jumpa buah tembikai manis I dekat Akita. Baiklah, kami nak berangkat ke Akita sekarang. Beransur pulih dulu!

p/s: Oto dah tido pulak. Sambung study ajelah!
p/s/s: Murni pulak beli kapal terbang, katenya senang nak balik Terengganu nanti. HAHA

4 cookie[s] ready! ♥:

hanisah on November 15, 2009 at 7:49 PM said...

bestnye klw buah tembikai manis duk jauh2..

leh dpt byk adiah best2..

hehehe..=b

alouq on November 15, 2009 at 10:15 PM said...

yeahah..kim slm kt otomen yee.. ;D

DatinSeri ♥ on November 15, 2009 at 11:47 PM said...

nisah: huhu. dapat jumpe setahun sekali ape bestnye. tsk tsk tsk

alouq: haha. otomen suke org kem salam. kih kih

alouq on November 17, 2009 at 12:10 AM said...

oyke, bgus laa.. otomen tu suka blnje org x? ;D

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥