Friday, November 13, 2009

lama tak update

The Chemistry is a bit suck. Soalan macam haram je! isk. Kami same² ade axam hari ni, cuma ditempat yang berbeza. Die cakap die pon tak boleh jawab. Sian kite kan, yang T__________T. a bit disapointed with the question and the answer. Bodoh la! Luckily, your words bagi kekuatan untuk i jawab taw :) HAish! Aku punye next paper is on November 17 untuk paper Science Curriculum & Pedagogy, sementara tunggu next paper ni seronoknye kalo boleh pegi tengok 2012 kan? Nak ikut tak? Papadom pon tak tengok lagi T_____________T. Yang, u study je lah ye, esok ade exam lagi. KIH KIH KIH. Nak tengok banyak cerita, tapi masih tak tercapai pon. T_____T  Sekarang tengah tunggu New Moon release! Woohooo~! Edward Cullen kacak. eh. ops! Btw, tak sabar jugak nak dating dengan sayangnessss semua. Nana, Zana & Dayah plan bukan main  hangat lagi dekat facebook, ntah jadi ke tak. Ain terpaksa dating dari jauh je lah kan? KIH KIH. I miss u guys :')

Eh, I miss u too lah, yang. Miss u banyak². Lagi setahun kite jumpe. :') Lepas habis exam, i harap kite boleh luangkan masa sama² lama sikit, plssssssss :') Blaja rajin² okek. I rindduuuuu...

hah! lagi satu, mungkinlah kalau aku rajin sikit waktu cuti nanti, blog ini akan menjadi sebuah blog berinformasi yang walaupon takdelah 100%, kite buat 0.13% pon cukup lah kan? OK, aku cakap MUNGKIN! Jangan berharap sangat, sebab aku ni takde informasi yang boleh dikongsi secara ilmiah sangat. Gossip mungkin boleh. HAHA. eh, dah nak dekat pukul 12. harussss haruss dan haruss pergi dulu. Nk pergi serang bilik Murni!!


Happy Birthday Murni!! :))




13 November


2 cookie[s] ready! ♥:

hanisah on November 13, 2009 at 7:15 AM said...

hepi besdei murni! hehe..

ala....nk tgk edward kacak juge~~

eh..sme laa kte.. next paper nisah pn 17hb...pastu..pas exam trus nk balik umah!

yay!!!!

DatinSeri ♥ on November 15, 2009 at 2:32 PM said...

last paper zatie 18 lew.. malasnye!

rase nak tido je sepanjang amse. penyakit ape ntah ni. haha

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥