Tuesday, November 17, 2009

paper last lah esooookkk

tak seronoklah, bile dah sampai masa nak kene bukak buku, mulut pon bukak sekali, menguap berkali-kali. heh. Ingat senang ke nak study untuk exam, susah oiiiii. Halangan-halangan yang biasa datang seperti;

  • waktu aku blogging sekarang ni. facebooklah, twitter lah. nak study tapi laptop tenganga. 
  • rasa lapar tibe-tibe sedangkan tadi dah makan nasi goreng paprik dengan telor dadar yang tak sedap.
  • tibe-tibe rasa macam nak makan coklat, pastu jalan-jalan cari coklat.
  • tibe-tibe takda mood sebab pelanggan utama blog ni dah tak nak layan dah blog ni. Heh. i kecewa uuuu...

Baiklah baiklah. Kalau asyik duk mengadap blog ni, tak sudah study akuuuuu. Jom lah sambung study. nak pegi bawak hati kecewa sebab hilang peminat setia bloggg.. T__________T (esok KL ujan, cayelah!)

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥