Thursday, January 29, 2009

mari baca~! mari baca~! Ribenna baru

wahwahwah..


banga bangga bangga. kerana sudah dapat menghabiskan sebuah lagi drama korea "Hello! My Lady". Gile kau! orang lain tengok series korea dalam DVD 2-3 hari je, aku 2-3 minggu. gile lame bertangguh. takpe, bagi aku procrastinate is not a crime! Kah kah kah. Kalo boleh jadi 2-3bulan pon lagi bagos, tapi apekan daye, pinjam DVD orang harus di pulangkan atau di serahkan kepada peminjam seterusnya. adil adil. untung-untung burn masuk DVD yang dibeli secara pukal di kedai peralatan komputer. :)

tadi dapat sms dari erly yang berbunyi "yang, taw tak camane nak buang caller ringtone?". soalan ni gile susah bagi aku. pada zaman arus kemodenan dan penuh dengan era globalisasi yang kian pesat berkembang seperti cendawan tumbuh selepas hujan ni...(hoi hoi! sudah lah membuang mase untuk anda membace. tak penting semua tu!), point utama ialah; aku tak pernah ade caller ringtone!!! adekah aku creature yang paling ketinggalan di muka bumi ini? oh! mungkin. yelah. boifren aku pon dah ade buat caller ringtone. aku takde mahu mengikut arus kemodenan. haha. bingit telinga kau tahu! orang mahu mengcall mencakap bende yang elok-elok ataupon menyampaikan gossip panas seperti "duit dah masuk wei!" juge terbengkalai. hilang mood u know! dulu-dulu pernah lah teringin memapakai caller ringtone, tapi... memfikir ayah aku yang setiap hari akan membuat saringan telefon, tidaklah sanggup membuat telinga nye kurang dengar hanye kerana caller ringtone. kah kah kah. kesimpulannye: akulah manusia yang takpernah ade caller ringtone dan mungkin takkan pernah ade. HAHAHA.

esok akan membuat entry (mungkin) tentang keajaiban rambut pelakon2 drama korea. rambut mereka sangat menggodalah. macam Kelvin si penjual warranty, tingkat 9 Times Square ok! kah kah. kesian Kelvin. mendapat glamor sacara free dalam blog saye. takpe. beliau pasti bergumbira. beliau juga baik hati pada saye. harus mempuji selalu. kah kah kah.

btw, sejak hari ini, mungkin sudah ramai rakan-rakan kepada boifren saye menlalu di blog saye. harus mengkena kan tol ni. sejak boifren saye dan memblog, mereka pasti lalu. mengapakah? indahkah blog saye? kah kah kah. memang indah, macam saye juge. hehehe. pelbagai name2 tempat yang pelik di Jepun muncul di Traffic saye. rase mahu menggelak saje melihat name2 tersebut. kah kah kah *tegolek-golek*. Have Fun blogging sayang! :) memblog sambil memain gitar, memang lah sayang nih takde kerja. silelah belajar! kah kah kah.

mahu tidur dulu. esok harus selesaikan sedikit tugasan. mengape? mengape harus ade assignment yang tanpa mengenal penat lelah saye. purkeeee???!!!!! kah kah kah. *gile malas kau, zatie!" HAHAHA.


p/s: mimpi indah bersame putera-putera idaman. memetik buah kelapa sambil menyanyi "ella ella eyh eyh eyh" (mimpi pegi tengok Rihanna Live in KL). kah kah kah

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥