Friday, January 30, 2009

Bintang bintang dan Bulan

bulan oh bintang..

tadi yana mengsms suruh pegi tengok bulan. gile rase macam jiwang semacam je. kih kih. keluar lah rumah dengan perasaan seram seram panas (sebab malam ni memang panas wei!). cari-cari bulan, takde nampak pon. tanyelah mengape dengan bulan tuh, die cakap bulan duk sebelah2 dengan bintang. cewah. dasyat lah bulan dan bintang malam ni, bercinta dengan sangat comel. sangat suke keindahan alam. wahwah. :)

sangat tak gembira lately. mengapa mengapa mengapa? purkkeeee~?!!! siape mahu menggembirakan saye? sangat tak best perasaan ini. nak buat camane ye? mungkin pergi jumpe Kelvin si penjual warranty di tingkat 9 Times Square pon best. kah kah. kesian si Kelvin, menjadi subjek dalam blog saye. takda idea dan takda modal nak memblog kerana kerja-kerja banyak dan malas untuk membuat. *cheer up zatie!!* haish. ape nak jadi same saye hah? terasa ingin makan sup orang yang bercirikan kaki orang pon best. kah kah.

ok. sudah sudah lah tu membuat onar di blog sendiri. insaf insaf lah. tak siap kerja nak buat buat macam orang yang dah siap kerja. kih kih. mahu menonton cerita lah sekejap. sambil menjamu mata. mengapalah ade makhluk sepertinya. kih kih.


Hello! my lady.

p/s: sangat sangat tak tahu ciri ciri perasaan aku sekarang lah!

2 cookie[s] ready! ♥:

hany said...

datang bulan ek zati...hahaha

MIZZIDIEY on January 31, 2009 at 11:01 AM said...

loh..
anda di rumah rupenye..

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥