Monday, October 5, 2009

yang saya suke




sessi fotogedik sebelom pegi Tesco semalam! HAHAHA. takda kerja.

"Hey ladies jangan mau di bilang lemah
Kita juga bisa menipu dan menduakan
Bila wanita sudah beraksi dunia hancur" - Rossa

"giler arr lagu nih!" HAHA - kami² yang baik hati ;))


p/s: saje nak tunjuk contact lens baru yang tak selesa dan mensakit mata. tapi mata besar okek! HAHA. FreshkoN!!

p/s/s: uish! jangan pk lain pulak. I tak bermaksud okey, macam suke sahaje lagu ni ;))

2 cookie[s] ready! ♥:

saya cool said...

nape nk buat private?ingatkan blog ni dah jadi online diary..huh..anyway, scary gila muka u!(no harm ok darling)

DatinSeri ♥ on October 19, 2009 at 7:40 PM said...

@ saya cool:

HAHA. yup, tapi kadang² ada yang tak perlu kongsi dekat blog. i ni hati rapuh, kadang² nak bagi tahu semua dunia apa yg i rasa. hik hik. mujurlah cepat sedar yang dunia online ni hanya 20% je boleh tulis. lagi 80% ppl in real life, knows me better :)

scary eh? haha. i pon rasa scary, muka kemik semacam. btw, i mmg xcun pon. muka scary adelah tu. HAHA. nak cakap tuka lens je :)

btw, sape u? selalu2 la datang sini ye :)

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥